Kontakt Lens Lensss!!!

_lara

eşimi çok seviyorum!
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
229
1
Ben 3 aylık ucuz yeşil lens arıyorum yardım!!!!

hayatım bi çok yerde aynı sorunun cevabı var. ucuz dediğin şeyde göreceli. bana göre 150 liralığı ucuzdur sana göre 50 liralığı. ha piyasanın en ucuzunu soruyosan tabikide fresh look. 30 35 civarında fiyatı. ama ben asla tercih etmezdim. şimdilerde amazon pek cazip görünüyo bana. fiatı 50 civarında . adorelerde fena değil ama getirmek zahmetliymiş. sanırım stoktan satılmıyor. yada stokları sınırlı. olmayan bir rengi istiyorsanda yurt dışından getirtiyolarmış

Kızlar epey oldu siteye ve gg ye giremiyordum.GG de lens satışı kaldırıldı galiba değilmi?görmedim çünkü hiç.Eğer öyleyse kötü olmuş ya

freshlook yada amazon alabilirsin 3 aylıkları ucuz

freshlook un 3 aylık lensını tavsıye ederım canım ben kulanıorum suan ve rahat gozunde lens varmı yokmu anlamıorsun :) sımdıkden gule gule kullan derım

evet freshlook genelde beğenilmiyor ama bende oldukça doğal duruyordu.kullanımıda çok rahattı.

benim gözüm koyu kahve kullandığım lens rengi freshlook green birde zümrüt yeşili var gemstone diye geçiyor

ama ben zümrüt yeşilini biraz yapay buldum.yeşil daha sarımsı hareli daha güzel duruyodu

sonra ondanda vazgeçip solotica esmeralda macerasına atıldım ama sonuç hüsran.renk açısından.esmeralda gözümde yok gibi.hiç belli olmuyor rengi :)

evet freshlook genelde beğenilmiyor ama bende oldukça doğal duruyordu.kullanımıda çok rahattı.

canım lens konusunda baya bilgilisin anlaşılan. bir ara lenslerinin gözünde duruşunun fotograflarını paylaşır mısın? ben de alıcam 1 sene oldu nerdeyse bi karar veremedim ya :26:

canım lens konusunda baya bilgilisin anlaşılan. bir ara lenslerinin gözünde duruşunun fotograflarını paylaşır mısın? ben de alıcam 1 sene oldu nerdeyse bi karar veremedim ya :26:

çok bilgili sayılmam ama kullandığım lenslerle ilgili bilgi verebilirim en azından :)

$lenskk.jpg
Biraz bulanık çıktı

solotica esmeraldayı 1 kez taktım hiç memnun olmadığım için bir daha kullanmadım.
açık kahve gözlerde güzel duruyor sanırım. :KK43:

o yüzden esmeralda ile resmim yok.lensin yapısı çok rahat kullanımı ama rengi iyi seçmek lazım

net bir resim buamadım umarım az çok yardımcı olabilmişimdir :)

teşekkür ederim canım :KK16: çok güzel çıkmış inanılmaz doğal durmuş gözünde lens. bi an için önce lenssiz sonra lensli fotografını atacaksın sandım :) ben de böyle doğal dursun istiyorum işte. hangi markanın hangi rengi bu?

hehe çok tatlısın lensliyi mi bekliyodun demek.gece gece tebessüm ettim sayende çok yaşa :)
bu freshlook green.ama zümrüt değil normal yeşil.kutusu 35 tl falan.KK da çoğu kişi memnun
değil bu lensten ama ben çok memnundum.

X