Kontakt Lens Lenslerimdeki Problem.

dismagduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
9
0
Merhaba.
Ben Numaralı Lens Kullanıyorum.2 Haftadır Sağ Gözüme Taktığım Lensde Problemler Çıkıyor.Yanıyor,Yerinden Oynuyor Falan.Sol Gözümdeki Lensde Hiç Bir Problem Yok.Belki Gözümdedir Problem Diye.Sağ Gözüme Taktığım Lensi (Problemli) Sol Gözüme Taktım Yine Aynı Şekilde Yanmalar Falan Oldu.Diğer Lenside Sağ Gözüme Taktığımda Hiç Bir Şey Olmuyor.Ne Yapmalıyım Bilenler Cevap Yazarsa Sevinirim İyi Günler.. :KK59:

Merhaba.
Ben Numaralı Lens Kullanıyorum.2 Haftadır Sağ Gözüme Taktığım Lensde Problemler Çıkıyor.Yanıyor,Yerinden Oynuyor Falan.Sol Gözümdeki Lensde Hiç Bir Problem Yok.Belki Gözümdedir Problem Diye.Sağ Gözüme Taktığım Lensi (Problemli) Sol Gözüme Taktım Yine Aynı Şekilde Yanmalar Falan Oldu.Diğer Lenside Sağ Gözüme Taktığımda Hiç Bir Şey Olmuyor.Ne Yapmalıyım Bilenler Cevap Yazarsa Sevinirim İyi Günler.. :KK59:

Cnm acaba lensin süresimi doldu.Bana da bikaç kez öyle oldu elimdeki yeniyi kullanınca sorun geçti.Gözünde kızarma falan varmı.Eğer varsa bikaç gün ara ver lense..Belki emikrop kapmış olabilir çünkü...

Cnm acaba lensin süresimi doldu.Bana da bikaç kez öyle oldu elimdeki yeniyi kullanınca sorun geçti.Gözünde kızarma falan varmı.Eğer varsa bikaç gün ara ver lense..Belki emikrop kapmış olabilir çünkü...

Kızarma Oluyor Evet.Ara Verdim Yine Aynı.Süresi Geçmiş Olamaz 5 Ay Önce Kontrole Gittiğimde Aldım 1 Yıllık Freshlook Markası.Süresi Bitse Diğer Gözümde Yanardı Heralde :S Sadece 1 Lens Sorun Çıkartıyor :KK5:

canm yırtılma fln varmı dikkatlice baktınmı yırtılma varsa batma hissi yaratır ayrıca oynamada yapabilir..yanması ise mikroptan olur bence yabancı bi cisim ufacık bi toz lense yapışmış olabilir..problemli lensini avuc içine al üzerine bolca solüsyon damlat diğer elinle tırnağını degdirmeden parmak etinle yavaş yavaş ovuştur boylelikle ona yapışmış mikrop fln varsa temizlemiş olursun..ayrıca 4-5 saatte bir lensinin suyunu değiştir kullanmasan bile..anlattıgına göre problem gözünde değil lenste..o nedenle birde solüsyonunu değiştirmeyi düşünebilirsin..ben solo care aqua kullanıyorum memnunum..bi siteden hediye gelen solüsyon vardı fresh care aqua adında onu hiç begenmedim..baush and lomb'un renu'su zaten herkesçe elendi artık ve bio true adında çıkarttığı yeni solüsyon da elendi sanki..bikaç yerde okuduguma göre de doktorlar synergi solüsyon öneriyorlarmış..sana tavsiyem varsa ufak bi boyunu al dene..
bundan memnunum
images

bunu sevmedim kayganlık yapmıyor gözüme takınca kuru bi lens takmış gibi oluyorum
images

önerilen buymuş
images

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi lenste yırtılma olmuş olabilir. Ama muhtemelen bombesi ters dönmüştür. Lensi bir ters çevirin ve öyle deneyin bakalım ne olacak

X