Kontakt Lens Lenslerim kayıyor ne yapabilirim?

EfLaH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
563
5
38
kızlar solocita hidrocharm mellerim kayıyor hala hatta gün geçtikçe daha fazla kayıyor :KK43:(

dün okulda tanıştığım arkadaşlar aa senın gozlerın lensmıydı kaymış deyince çok kötü oldum.
doğallığına lafım yok gerçekten çok doğal lensler ama bir türlü oturmadılar gözlerime çap küçük olduğu için kayma geçmedi halbuki vetman10 abla ve bazı arkadaşlar bir zaman sonra geçer kayma lens oturur demişlerdi ama geçmiyor bariz çok belli kayıyor :KK43:

burda sabit dururken çektim.video cektm ama eklıyemedım kırparken falan cok kayıyor
Eki Görüntüle 113148
bir fikri olan varmı ? aynı sorunu yaşayan yada çözüm bulan
bişiler söyleyin :KK43:(
lenslerimi çok beğenmiş hevesl almıştım o kdar para verip şimdi böyle
sorunla karşılaşdığım için çok üzgünüm
geçmezmiki acaba napabilirim

canım ters takıyor olabilirmisin acaba :26: ben de cor grafite kullanıyorum,ters takınca kayıyor,anlıyorum ters olduğunu düzeltiyorum hemen düzeltince kayma sorunu yaşamıyorum

hiç değiştirmdim ki şişeden nasıl cıkardıysam o sekılde kullanıyorum cok dıkkat edıyorum ama zaten çapı buyuk gelıyor ama zamanla geçer oturur demışlrdı ama oturmuo sankı daha fazla kayıyor hele vıdeo cektıkten sonra daha cok anladım bunu :KK43:

Tek bir taraf mı kayıyor yoksa iki göz birden mi kayıyor? Tek taraf sürekli kayıyorsa lenste hata olabilir. İki göz birden kayıyorsa göz çapına uyum sağlamamıştır. Vetman'dan aldıysan durumu ona anlat, lensleri kendisine gönderirsin dener, onda da kayma yaparsa değiştiriyor genelde.

ıkısıde kayıyor çap buyuk geldi ama ben çapı zaten wetman ablaya solemıştım oda bana en uygun chrmmel oldugunu kaymanın zamanla gecıcegını lensın goze uyum sağlıcagını anlatmıştı . açılan kutyu almıyor bunuda solemıstı :KK43:(

Canım, benim de gözlerim minicik asyalılar gibi. N.c'ler, cor'lar bize uymuyor zaten. Biz sadece charm serisi ya da en opak seriden kullanabiliyoruz. Kayma olayı bana enteresan geldi çünkü benim gözlerim hemen hemen tanıdığım herkesinkinden küçüktür, charm mellerim yukarı doğru taşma yapıyor benim de mesela ama göz kapağımın altında kaldığı için belli olmuyor taştığı. Onun dışında herhangi bir kayma sorunu yaşamadım. Ama Topaziolarım inanılmaz kayardı son aylarında özellikle. Bilemiyorum belki biraz göz yapısıyla alakalıdır. Sende taşma oluyor mu? Gözlerin küçükse belki lens taşıyordur ve sen kaydığını sanıyorsundur?

bir videoyu şuraya eklıyebılsem durumun ne kdar kotu oldugunu gorceksınız :KK43:( çok hayal kırıklıgı yasıyorum ya bukadar kaydıgını daha doğrusu kaydıgnın bu kadar bellı oldugnu sanmıyordum çok uzuluyorum

işte böyle oluyor :KK43:((

[video=youtube;PTEHQB_hfJ4]http://www.youtube.com/watch?v=PTEHQB_hfJ4[/video]

göz çapın kaç lensin çapı kaç cnm ..
çünkü lens çapıyla alakalı olabilirşikayetin...
lensin çapıyla gözünün çapı uymamıştır birbirlerine muhtemelen

lensin çapının gözününb çapından büyük olması gerekiyo sanırım...

Son düzenleme:
Evet oldukça kayma yapıyor gördüğüm kadarıyla. Canım küçük bir göz yapın var, bazı insanların daha büyük oluyor bazı insanların daha küçük oluyor gözleri. Lenslerin duruşu, kayması vs. buna göre bile değişiyor. Herkeste gözleri oynatırken bir miktar kayma mutlaka ki oluyordur ama senin göz yapına da büyük gelmiş bence lensler. Moralini bozma canım, numarasızsa satarsın fazla kullanmamışsın zaten. Rainbow "Giallo" mel ile aynı renk çok benziyor lens olarak ve çapı oldukça küçük,onu kullanabilirsin ya da Tanita Tikaram'ın sarısı da giallo ile hemen hemen aynı renk ve çap olarak onu da kullanabilirsin. Onlar da en az mel kadar doğal.

hiç değiştirmdim ki şişeden nasıl cıkardıysam o sekılde kullanıyorum cok dıkkat edıyorum ama zaten çapı buyuk gelıyor ama zamanla geçer oturur demışlrdı ama oturmuo sankı daha fazla kayıyor hele vıdeo cektıkten sonra daha cok anladım bunu :KK43:

canım videonu izledim şöyle söylüyüm bende 3 tane charm serisi var charm ice azul ve ocre. Azul ve ocre çok rahatken bi hevesle aldığım ice rengi aynen böyle oluyo bence gözünle alakası yok bu durumun tamamen lenslerle alakalı diye düşünüyorum hatta ice'a bende çok üzülmüştüm :KK43:

numaralı ama bu lensler :KK43:(
satma imkanımda yok ustelık daha yenı kullanamadım bıle :KK43:(

ve rengı cok hosuma gıdıyordu ama böyle kullanamıyorum resme gozmde oynuyorlar
cok uzuluyorum yapıcak hıcbsıyım de yok :KK43:

Canım hemen telaşlanma,bir solüsyonunu değiştir,bir de hergün tak aradaa başka marka lens takma,solüsyonun markasını değiştir öyle dene

numaralı ama bu lensler :KK43:(
satma imkanımda yok ustelık daha yenı kullanamadım bıle :KK43:(

ve rengı cok hosuma gıdıyordu ama böyle kullanamıyorum resme gozmde oynuyorlar
cok uzuluyorum yapıcak hıcbsıyım de yok :KK43:

canm senın göz capın nedr olcturdunmu hıc 8. kac

benim göz çapım 8.3 lens almadan önce dr..gittim
vetma ablya soylemıstım zaten oda ilk başlarda kayar sonra duzelır demıştı

X