Kontakt Lens lensin ters yüzü..

niles_selin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2010
475
0
33
slm arkadaşlar.green ocean lens aldım ancak ters yüzünün rengini daha çok beğeniyorum.ters yüzünü taksam gözüme bir zararı olurmu acaba?numarasız lens

Ben numaralı şeffaf lens kullanıyorum ve tersini taktığın an lens batma yapıyor.Ki ilk lens aldığımda da bunu söylemişlerdi.Batma yaparsa öncelikle bak tersi mi dönmüş eğer böyle bir durum yoksa yırtılmıştır diye.Ancak renkli lenslerde durum farklı mıdır bilmiyorum.​

teşekkür ederim cnm benim

ters takınca rahatsız eder ki canım. batma falan olur.

taktım denedim 5dk batma olmadı cnm.ama uzun süre takarsam bilmiyorum artık.bi deniyim uzun süre bakalım olursa takmıyım o zaman.başka sakıncası yoktur zaten dimi

Son düzenleme:
başka zararı olmaz sanırım. ama takma derim canım. gözünü yorar.
bazen bakmadan takıyorum. ters oluyor. gözümü açamayacak kadar rahatsız ediyor.
sulanıyor falan. o beğendiğin renkten başka lens alsan daha kolay olur aslında

bu lensi çok beğendim canım ön tarafıda güzel aslında.green ocean.ama sanki arkası daha doğal duruyo gibi geldi bana o yüzden dedim.ilgin için teşekkürler tatlım.doğru söylüyosun uzun süre öyle takarsam gözümü yorar.en iyisi düzünü takmak.zaten arada takıyorum ben numarasız olduğu için

ben green oceanın tersini beğendğm için tersini takıodum düzünden farklı bir rahatsızlığım olmadı hatta bikere düzünü takym dedim batma yaptı ama sen bilirsn iyice araştr istersen ben sorn yaşamadım

slm arkadaşlar.green ocean lens aldım ancak ters yüzünün rengini daha çok beğeniyorum.ters yüzünü taksam gözüme bir zararı olurmu acaba?numarasız lens

canım korkutmak gibi olmasın ama bence zararı olabilir..neden dersen..eğer dikkat ettiysen ters dönmüş lensin bombe formu ile düz lensin bombe formu birbirinden çok farklı oluyor..düz olan lens muntazam biçimde bir ovallikte çukursa sahipken ters lens ise daha üçgenimsi ve huni gibi oluyor..gözün böyle bir formdaki lensle teması ne kadar doğrudur uzmanlara sormak lazım...
bir de keratokonus diye bir göz rahatsızlığı var kornea uzayıp sivrilerek huni şeklini alıyor..netten araştırabilirsin...belki bu tür yalnış lens kullanımlarından o hastalık da oluşabilir..nitekim hastalığın sebepleri arasında yanlış lens kullanımı da geçmekte...

çok teşekkürler cnm araştırdım bu hastalığı ama lensle alakası yokmuş.hatta düzeltmek için lens veriyomuş doktor.ben çok seviyorum arada kozmatik amaçlı lens takmayı inşallah bi kusur oluşmaz gözlerimde

bende takıorum solotıca cristal lensimin tersini de düzünü de,batma vs olmuyor...

ben geçen sene fashion colours diye bi markanın yeşil renk lensini kullandm batma yaptığı zaman ters yüzünü takıyordum düzeliyordu. ama sanırım seninkiler b&l marka b&l farklı bi tarafında göz çevresinde siyah bi çember oldugu icin bilemicem yani belki çemberli kısım dışa gelsin diye öyle üretilmiş olabilir diğer kullandığım markalarda bu yoktu ama akşam denemeyi düşünüyorum bendede b&l gri var takınca eğer bi sorun olmazsa söylerim sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…