lensimin biri başka tarafa bakıyo sanki.. hatalı ürün olabilir mi?

calimeros_82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
216
1
42
arkdaşlar selam,
fresh look marka green lens aldım. zaten takma konusunda çok acemiyim. B&L şeffaflarım var normalde, bi tane de rennkli deniyim dedim, optikçi ;
renkli en doğal duran fresh look green dedi. onu aldım. kağıt gibi o kadar yumuşak ki , takarken kirpiğim çarptığı anda katlanıyo.. 1 saat uğraştım takmak için mahvoldu gözlerim kurcuklamaktan.
sonra güç bela taktım ama bi tanesi başka tarafa bakıyo sanki.
kendime çok yakından bakınca da robot gibi hissettim.
bu renkli lenslerin arkası önü ya da sağı solu var mı?
şimdi markaya çamur atmak istemiyorum, ben ters takmış olabilir miyim yoksa üretim hatası mı?
bir de şeffafta pek bişi anlaşılmıyo ama bu renklileri göz kırpınca hareket ettiğini görüyorum...gözümü çok sağa kaydırınca kahvernegi kısmı görünüyo..
yardım yardım lütfeeeeeeeen...:kahve:

bildiğim kadarıyla bazı lenslerin düz ve tersleri var. ters taktığında gözüne tam oturmuyor, ordan belli oluyor ters taktığın. ayrıca göz kırptığında lenslerin hareket etmesi normal bişey, şeffaflarda da oluyor. gözünü çok sağa ve sola kaydırsan da lens belli bir yere kadar kayar ve sonuçta tam olması gerektiği yerde olmaz, bu yüzden de kahverengi kısım gözükür. yani normaldir bunlar.

sağol canım.. eğer fresh lookların tersi düzü varsa kesin ters taktım demektir..yoksa ürünün hatalı olduğunu düşünmeye başlıcam.. diğer arkadaşlar da yorum yazarsa iyi olur.

bence sen şeffafı takmaya devam et
renkli bende bi kere takmıştım yeşildi :nazar:
bende aynaya baktığımda kendimi robot gibi hissediyodum kaydirigubbakcemile3
taktılar akşama çıkarmasıda bana işkence oldu
bence takıcaksan ya gözünün rengine 2-3 ton yakın(mesela gözün kahveyse ela yada bal rengi tak)yada şeffafa devam et.yerimseniben

valla arkidişler verdik parayı, kenara atmiyim diyorum...zaten süreli kullanıyosun. şeffafları takıcam normalde ama işte hani özel günlerde falan takarım diye aldım.

arkdaşlar selam,
fresh look marka green lens aldım. zaten takma konusunda çok acemiyim. B&L şeffaflarım var normalde, bi tane de rennkli deniyim dedim, optikçi ;
renkli en doğal duran fresh look green dedi. onu aldım. kağıt gibi o kadar yumuşak ki , takarken kirpiğim çarptığı anda katlanıyo.. 1 saat uğraştım takmak için mahvoldu gözlerim kurcuklamaktan.
sonra güç bela taktım ama bi tanesi başka tarafa bakıyo sanki.
kendime çok yakından bakınca da robot gibi hissettim.
bu renkli lenslerin arkası önü ya da sağı solu var mı?
şimdi markaya çamur atmak istemiyorum, ben ters takmış olabilir miyim yoksa üretim hatası mı?
bir de şeffafta pek bişi anlaşılmıyo ama bu renklileri göz kırpınca hareket ettiğini görüyorum...gözümü çok sağa kaydırınca kahvernegi kısmı görünüyo..
yardım yardım lütfeeeeeeeen...:kahve:

Hangi lensi takarsan tak bu sonucu elde edersin.Ancak göz rengine çok yakın bir lens kullanırsan o zaman belli olmaz gözlerinde.Kendi göz renginde lens takmaktansa hiç takmamak bence çok daha iyi.Tabi kozmetik amaçlı söylüyorum.Ben belirgin dursun isterim gözlerimde.Aynı zamanda doğalda olsun tabiki.Freshlookun hareli yeşili çok güzel bence.zamanla alışır gözlerin.Birde sürme ve rimelle beraber kullanırsan çok daha hoş durur inan bana:)):1hug:

evet bu yeşillere siyah kalem çektiğimde çok çekici gösteriyor gözleri. ama ne doktor ne de optikçi renkli lens önermiyor. ben de sırf işte özel günlerde takarım diye aldım.
en çok da gri denemek istiyorum. du bakalım onu da deniycem bunun süresi dolsun da.

X