Kontakt Lens lensi taktım ama..

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
kızlar lensi takabildim sonunda ama makyajsız taktım denemek için iğrenç oldu makyajla güzl durur die düşnüoruum ama anlamadm tersmi tktım nasl taktım gri aldm ama mavi oldu saçımda sarı çiğ durdu sanki. hareli gri almştm freshlooktan. fyatı ucuz die denim dedim. normalde ölemi yani renkli lensler tanmamen ortadaki siyah noktanın çevresini tam sararmı:44:

Son düzenleme:
ben de frewsh look gri almıştım ama iğrençti, benim gözbebeğimin de bir kısmını kaplamıştı ve bulanık görüyordum,üstelik pörtlek gibiydim,hiç beğenmemiştim.sizin foto varsa koyabilirsiniz.

ben de frewsh look gri almıştım ama iğrençti, benim gözbebeğimin de bir kısmını kaplamıştı ve bulanık görüyordum,üstelik pörtlek gibiydim,hiç beğenmemiştim.sizin foto varsa koyabilirsiniz.

takarken biraz zorlandım. ama hiç hoş durmadı aldığıma pişman oldum tekrar bi doktora gidiyimde ben bari başka bişey önersin:KK59:

doktorunuz numaralı freshlook mu önerdi? İlginç..Freshlookları çok kalitesiz, öyle eğlencelik takılan lensler gibi görmüşümdür hep. Hele de solotica kullandıktan sonra..

doktorunuz numaralı freshlook mu önerdi? İlginç..Freshlookları çok kalitesiz, öyle eğlencelik takılan lensler gibi görmüşümdür hep. Hele de solotica kullandıktan sonra..

hayır doktora gittiğimde yeni takıcağım için sen freeshlook deneyeblrsin dedi başından savar gibi biraz öle oldu:KK1: aldım heves işte ama olmadı başka bi doktora gidicem

ve sorun bendeymiş:78: sonunda artık rahat takıyorum ve batma olmuyorr bu lenslerin tersini düzünü anlamak çk zor ya:KK70: gözrengim koyu kahve ama gride böyle durdu. açıkcası denedim makyajla nasıl olur diye kalemle daha güzel oluyomuş. yarın denicem dışarda bakalım:90:

Eklentiler

• $IMG01014-20110824-0027.jpg
    $IMG01014-20110824-0027.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 75
  • $IMG01017-20110824-0029.jpg
    $IMG01017-20110824-0029.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 86
batma sorunu nasıl çözdün peki bende yeşilini kullanıyorum ama bi süre sonra çok kötü oluyo benimde ya

valla kalemi taktıktan sora öle bi özensiz çektim makyajla nasıl duruo die:KK70: parmağına yapışıo iki tarafıda ama en yapışkan olan tarafını bulman gerekiomuş. ben denedim bikaç kez sonra buldum taktıım:KK8: tırnakları değdirmeden avcuna lensi koyuosun tatlım solüsyon sıkıosun biraz ve çokk hafif ovalıosun ayarlıosun ve takıosun hepsi bu. zaten btıosa terstir. ölede anlayabilirsin çıkardım ters çevirip taktım hiç batma ve bulanıklık yaratmadı:KK16:

Son düzenleme:
ben lensı taktıktan sonra gözdamlası gıbı solusyonu damlatıyorumşimdiye kadar bı zararını gormedım ama hangı arkadasım gorse cok zararlı naaapıosun falan dedi :S

bende hep yapışan tarafı takıyodum zaten :KK1: ama ovalama işlemini her seferinde yapmıyodum . neyse yarın bi uğraşıyım öyle deniyim teşekkürlerr :KK61:

ne renkti bu?gri değil galiba? çok hoş gözüküyor ama freshlook damalı yapıya sahip diye biliyorum ben. Daha net çekebilseydinz iyi olurdu aslında. Güle güle kullanın :)

X