Kontakt Lens Lensi solüsyon yerine suyun içine koymanın sonucu

E

EU3

Ziyaretçi
ya kızlar ben bişi yaptım ki sormayın yaklaşık bi yarım saat önce banyoya girdim girmeden öncede lenslerimi çıkardım baktım ki solüsyonum bitmiş hadi suya koyıyım bi seferlik dedim nese banyodan çıktım lensin brini taktm gözüme ama yerleşmedi hissediorum bi gariplk var dierini takarken lens bi türlü gözü tam kavramıo hemen çıkardım bunu sonra dierini de çıkarıyım dedim ama çıkmadı bi baba die bağarışım var görmeniz lazımdı kaldım öyle:bbo:ama nası üçbuçuk atıorum babam zaten lens takmama karşıydı başladı tabi ben dedim sana die sonra ablam geldi zor çıkardık bi an bu yapıştı gözüme kalcak sandım :1no2: kızlar lafın kısası siz sakın böle bişi yapmayın:tomato: (şimdide gülüyorum halimekaydirigubbakcemile3)

iyide ne alakası var bu başlık altında böle bi konu açıyosun

geçmiş olsun canım.ben de yanımda solüsyonum olmadığı için bi defalık suyla ovalıyım dedim lensimi, cahillik işte.baktım lens çizilmiş mi ne üzerinde bişey var, hep battı sonra , attım daha da kullanmadım :S

geçmiş olun canım
böyle bi konuda bizi uyardıgın için tşk ederz :))

niye saçma ,komik olsun ki bu başlığı açması sonuçta burası kontak lens topiği. bizi uyarmış bi konuda

anlamıyorum
neden saçma ve komik buldunuz arkadaşı
kızcağız bizi uyarmak istemiş sadece
ya ne var bunda!!
ne kadar negatifsiniz!!
nasıl bukadaryanlış düşünüyorsunuz herşeyi anlayamıyorum
ayıp ya!!!

ayy aman canımm herkes diyor solisyon dışı hiçbirşeye bulaştırmayın lensi diyee, çook geçmiş olsun :)

saçma yada komik diyenler; bu topikteki en saçma şey sizlersiniz kusura bakmayın :kahve:

geçmiş olsun canım, dikkat et bundan sonra :)

Geçmiş olsun canım bence de saçma değil bir musibet bin nasihatten iyidir. Bir daha asla böyle birşey yapmazsın ve burayı okuyanlarda yapmaz umarım

ya zaten solusyon olmayıncada lensler ufacık kalıyo ablamla benimki kalmıstı oyle :KK70: valla suya koymakda benim aklıma gelmişti o ara iyiki yapmamısım

kıyamam canım çok geçmiş olsun.o anki halini düşünüyorumda:roflol: insan çaresiz kalınca çok komik duruma düşüyor yaaaa...

ayrıca bazı insanlar ,egolarını tatmin etmek için, bu sitelere yorum yazıyorlar. göz açtırmayalım kızzlar bu tiplere:eek:klava:

şaka mı yapıyosun?

arkadaşlar gördüğünüz üzre, benim önceki yorumum. Evet ben oldukça komik buldum hala da öyle olduğunu düşünüyorum. Her lens kullanan (hatta kullanmayan bile) lensin sadece gözde ya da solisyonda olması gerektiğini bilir. solisyonun yapısıyla suyun yapısı aynı olabilir mi? aynıysa solüsyon kullanmanın mantığı ne? ve şunu gördüm herkes konuyu bırakmış, saçma ya da komik diyenlere resmen laf atmaya başlamış :)) hatta hakaret boyutuna varacak şeyler. 'saçma olan sizlersiniz ' gibi.. bunlar çok çirkin şeyler.. gerçekten çok kızdım. Ben kişisel hakarette bulunmadım. kaldı ki rencide edicek bişey de sölemedim. bana yaptığı şaka gibi geldi ve hala da öyle düşünüyorum. ama siz (bir kısmınız) resmen bizi eleştirirken hakaret etmişsiniz.. bu yazıyı da gerçekten çok sinirlendiğim için yazdım. hakaret boyutuna varan yazıları yazanlardan bunu anlamasını beklemiyorum. karşılık olarak tekrar hakaret ederseniz de şaşırmam. ayrıca konu dışına çıktığım için de özür dilerim.

Son düzenleme:
cnm bence iyi bi başlık olmuş..tamam herkesin uyarı yaptıgı bi konu ama nihayetinde örnek bi olay görmüş olduk..mesela benm kuzenim bana yatıya geldiğinde unutur hep solüsyonunu ılık suya koyar lensini..yapma etme deriz bişe olmaz der ona okutacam bu yazıyı walla...geçmiş olsun cnm..

Anlamıyorum neden yapıŞtıkı lenslerın gÖzÜne bence ÇıkaramamıŞsındır ÇÜnkÜ bende solÜsyonum bıttıĞı zaman suya koyuyorum lenslerımı hıÇte Öyle bırŞey olmuyor kı halen suda lenslerım

ben çıkarmaya üşendiim zamanlar hep lensle girerim gözüme su şampuan falan kaçırmamaya dikkat ederim (allaha şükür ki=]) ve hiçbişicik olmaz

ya kızlar ben bişi yaptım ki sormayın yaklaşık bi yarım saat önce banyoya girdim girmeden öncede lenslerimi çıkardım baktım ki solüsyonum bitmiş hadi suya koyıyım bi seferlik dedim nese banyodan çıktım lensin brini taktm gözüme ama yerleşmedi hissediorum bi gariplk var dierini takarken lens bi türlü gözü tam kavramıo hemen çıkardım bunu sonra dierini de çıkarıyım dedim ama çıkmadı bi baba die bağarışım var görmeniz lazımdı kaldım öyle:bbo:ama nası üçbuçuk atıorum babam zaten lens takmama karşıydı başladı tabi ben dedim sana die sonra ablam geldi zor çıkardık bi an bu yapıştı gözüme kalcak sandım :1no2: Kızlar lafın kısası siz sakın böle bişi yapmayın:tomato: (şimdide gülüyorum halimekaydirigubbakcemile3)

canım ya cok gecmıs olsun ama bence cok güzel bir konuya değindin kesinlikle solüsyon yerine su kullanılması cok yanlıs göz konusu hassas olduğu için böyle bir şeyi bizimle paylaşmanda çok güzel

X