arkadaşlar ben numaralı şeffaf lens kullanıyorum,fakat taktığım gün 2 3 saate başımda omuzlarımda boynumda ağrılar oluyo tutulmuş gibi oluyo
sizin de böyle sorunlarınız ya da çözüm önerilerinz var mı? cevaplarsanız çok sevinirim
arkadaşlar ben numaralı şeffaf lens kullanıyorum,fakat taktığım gün 2 3 saate başımda omuzlarımda boynumda ağrılar oluyo tutulmuş gibi oluyo
sizin de böyle sorunlarınız ya da çözüm önerilerinz var mı? cevaplarsanız çok sevinirim
BENDE DE OLUYOR,gözlerim astigmatlı,gözlük kullanamıyorum o da başımı feci ağrıtıyoralışamadım 20 gün evvel tanı koyuldu,numarasız lens kullanıyorum o da yapıyor ne yazık ki ..lensin üzerine gözlük denedim o daha beter yaptı..
lens ve gözlük mahveder gözü ama
çok kötü birşey ya gözlük rahatsızlık veriyor,lensin görüş özelliği müthiş ama gözlerim kan çanağına döndü ağrılar da cabası
ya cnm ben de numaralı seffaf lens almayı dusunenlerdenım kulladıgın lensın markasını soylersen sevınırım hem belkı de markasında sorun vardır ya da gozune mı uygun degıl kı lens almadan once doktora gıdıp goz olcumu ysptırdın mı ?