Kontakt Lens Lens takmaktan korkuyorum...

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
31
11senedir gözlük kullanıyorum.
Lens alacağım ancak alınca takamam param boşa gider diye ablamın açılmamış lensini deneyeceğim . Daha önceden de denemiştim ancak elim gözüme değdiği anda refleks olarak kapanıyor sulanıp kızarıyor normalde de hemen alerji olur gözlerim zatenn . Kullanmayı çok çok istiyorum . Refleks ve sulanma için tavsiyeleriniz var mı .
( sağ :5.25 , sol:6.00 numara )

bende lens kullanıyorum 8 yıldır ilk senin gibiydim ordaki kız taktı aldığım gün sonra gece çıkaramadım tabiii öle uyumak sorunda kaldım ertesi gün kısartana kadar uğraşıp çıkardım karşı komşumun kısıda kullanıyordu ondan yardım istedim şimdi minibüste otobüste bakmadan takıp çıkarabiliyorum korkma alışıyorsun
sana tavsiyem şöle takıcaksın sağ elinin orta parmağına koyucaksun sol elinin orta parmağını kaşına koyup yukarı kaldırıcan göz kapağını ve lens sağ el orta parmakta sağ el yüsük parmaklada gözün alt tarafından göz torbası dedimis yerden açıcan gösün açıldığında kesinlikle lense bakma kaydır gösünü başka yere lensi nereye koyarsan koy gösünün içinde. gösünü sağ sol yaptığında o oturucak gösbebeğe çıkarırkende sağ orta parmakla aşağı doğru çek gösünü hiç oynatma sabit bak aşağı çektikten sonra lensi iki tarafından baş işaret parmağınla cımbıs gibi tutup al

X