Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lensi çıkarmakta sorun yaşamıyorm ama takarken gözüme girmiyo :) yani elimde kalıp geri katlanıyo yardım ?? ve arada sırada bulanık göryürm gözü kapatıp göz kapağından ovaladıktan sonra düzeliyor bazen nedeni? lensler denemelik..
bende daha yeni başladım lens kullanmaya takması cidden zor ben yaklasık 50. dnememde taktım refleks olarak gozum kapanıyo bendede biraz bulanıklık oldu bugun ;ama arada olur bence sorun etme
Canim bulanık görmen çok normal.Bende de oluyor bazen önemli birşey değildir merak etme.Güzelce sulüsyonun da temizle.Ben lensi takmadan önce üstüne birazcık suyunu döküyorum.Üzerin de toz moz varsa düşsün diye.
bende ilk lens kullanmaya bsladigimda saatlerce takmaya ugrasiyodum, takana kadar gözlerim kan canagina dönüyodu.. ama zamanla alisiyo insan, simdi aynaya bakmadan takip cikariyorum. bulanik görmeninde önemli bisey oldugunu sanmiyorum, bendede oluyo bazen bi kac kez gözümü kapatip aciyorum geciyor. cok kafani takma bence
sorunum zaten gözümü açıp kapamak değil oturmuyo :)) gerçi sizinki kadar çok urasmıorum 5 dk sonra takıorum çok sükür neyse alışırız inş. sağ oluun :))