Kontakt Lens lens takınca gözlerim çok yanıyor neden sizce napalıyımmm

perii_perii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
376
4
arkadşlar lens taktığımda gözlerimçok yanıyor ve bi süreden sonraa sanki gözlerim kuruyo neden böle oluyo bilen var mi

solo care aqua kullanıyorm ben,rahatsızlık yaşamadım...bi de ara ara göz damlası damlatırım,refresh veya daha güzeli tears naturale bunlara da bak istersen

göz kurulugu bende de olmustu lensi gözümde cok uzun süre taktıgımdan [benmki günlüklerden oldugu icin abartıp lensle bile uyumustum :)] tozlu kuru ortamlarda bulundugumdan ve bilgisayr basında cok durdugumdan olmus.. ev icersinde gözlük kullandım lensle uyumadım pc basında durma süremi azalttım ve solisyon damlatıp durdum o sayede düzeldi canım hatta cok faydası oldu bu sefer lens kayıyor kaydirigubbakcemile2

lenslerin kirli olabilir cıkardıgında ovalayıp temiz solisyona koymalısın

eğer gözlerin bozuk değilse kullanma derim sonrasında gözleri çok kötü yapıyor bende kullandım bi süre sonra gözüm yanma yapardı nasıl çıkaracağımı bilemezdim şimdi kullanmıyorum daha rahatım

doktor muayenesine gittim bişi yok dedi
dün lenslerimi bi güzel duruladım ve taktım hiç acımadı azıcık bulanık görüyordumm okadar :)

suni gözyaşı damlaları kullanabilirsin... uzun süre lens kalmasın gözünde... akşamları evdeyken çıkar mesela...

X