Kontakt Lens Lens Siparisim gelmedi yaklasik 10 gun oldu ..

turuncubnm

Bırak Mücadele ruhunu ele geçirsin
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
125
20
31
İnternetten lens siparisi verdim ilk kez. Lens slacagim gelmedi 24 kasimda verdigim siparisim onaylandi ama. Hala ortada yok 60 liralik alisveris yaptim parasi neyse de boyle birsey olamaz keske optige gitseymisim. Benim yaptigimda doktora sormadan sacma ne biliyim bizimkiler onaylamaz diye dusundum gerci numarami biliyorum gozlerim normal

Ama yediremiyorum kac kez mesaj attim. En son musteri temsilcisini aradim hafta sonu diye kimse yok kayita alindi gorusmem
.. optige mi gideyim bekleyeyimmi. Gozluge mi devam edeyim sasirdim kaldim sinirden catliycam

canım daha yeni vermişsin sayılır bence bi hafta fln bekle...hafta sonları kargo olmuyo çünkü

Canım 10 gün çok fazla..Ben de lesnlerimi int. üzerinden alıyorum..3-4 güne geliyor ki ben Türkiye'nin bir ucundayım.. Hadi hafta sonu gelmez ama hafta içi neden gelmemiş..

Yarın mesai saatinde ara nedenini öğren biraz da sert konuş ya 2güne eline ulaşsın ya da paranı iade etsinler olmaz öyle şey..Hangi siteden aldın merak ettim..Buradan yazamazsan özelden yazsana..

Son düzenleme:
8 gunde ancak onaylandi beklemiycem arayacagim sitede. 3-5 gunde kargoya teslim edilir diyor.

Ya benim ozel mesaj gondermek icin 10 mesajim kalmis ne komik ben buradan yazayim

Sifreli olarak my contakt lenz here gibi sen cevir silecegm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…