timsah gözü gibi olmayanı bulKIZLAR EN İYİ LENS MARKASI HANGİSİ BATMA VE KURULUK YAPMAYAN İLK DEFA NUMARALI LENS KULLANACAĞIM DA.
Evet öyle düsünüyorumda hangi markalar iyi onu bilmiyorumtimsah gözü gibi olmayanı bulgözünde belli olmayan bir lens tak
Benim gördüğüm tüm markalar timsah gbiEvet öyle düsünüyorumda hangi markalar iyi onu bilmiyorum
Solotica ben rahat ettimBenim gördüğüm tüm markalar timsah gbi
Yaaa evett bende yaptım :))))Ben gözümü çizdirmeden önce lens takıyordum.cok zahmetiydi toz kaçıyordu, batıyordu.
Baush&lomb, Acuvue, fresh look hatırladığım markalar. Benim aldığım yıllarda renkli lensleri denettiriyorlardı. Şimdi düşünüyorum iyi kör olmamışım.
A aa.Solotica ben rahat ettim
EvetRenkli lens mi istiyorsunuz ?
Ben renksizA aa.
E çok bariz belli oluyor çizgili kareli filan duruyor sanki öyle değil mi
Kul laniyordum. Renkli kısmını görmedim. PardonA aa.
E çok bariz belli oluyor çizgili kareli filan duruyor sanki öyle değil mi
Şeffasa acuvue oasys iyidir. Renkliyse, ben elegance soft color tone 3 gri kullanıyorum. Batma kuruluk yapmıyor, su oranı yüksek. Fiyatı da diğerlerine göre daha uygun. Ve gören herkes çok doğal durduğunu söylüyor. Kendi gözüm gibi duruyor. Fotoğraf ekliyorumKIZLAR EN İYİ LENS MARKASI HANGİSİ BATMA VE KURULUK YAPMAYAN İLK DEFA NUMARALI LENS KULLANACAĞIM DA.
Pink Rabbit markasına bakmanızı öneririmKIZLAR EN İYİ LENS MARKASI HANGİSİ BATMA VE KURULUK YAPMAYAN İLK DEFA NUMARALI LENS KULLANACAĞIM DA.