Kontakt Lens lens önerebilir misiniz?

pelusss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
99
2
86
Kahramanmaraş
kızlar ben bir ara bir hevesle gidip kendime lens almıştım ama çok rahatsız etmişti gözümü, takıp çıkarmada da bayaa sorun yaşamıştım ve hiç doğal durmuyordu o yüzden attım.

geçen kendimde biraz değişiklik yapmaya karar verdim aklıma lens geldi ama bu sefer doğal duran ve batmayan bir tane istiyorum. ama ilki deneme amaçlı olacağı için hem fiyatı uygun hem doğal hem de batmayan olsa ne süper olur :lepi:

böyle bildiğiniz bir marka varsa önerebilirmisiniz? bu arada gözlerim koyu kahve

canım bende çok lens kullanmayı sevemeyen biriyim aslında ...
ama freshlook dışında da hiç bir marka kullanmadım...
bende freshlook pure hazel (saf ela )rengi var ,oldukça doğal duruyor,
bu arada benim de gözlerim çok koyu kahve..alışma süreci için fiatı da oldukça uygun ...
hatta resimlerim ve açtığım bir konu var sitede...

peki canım batma yapıyormu?

bu arada baktım resmine seninki çok hoş ve doğal duruyor
tşk ederim ...

bende bir müddet sonra yapıyor evet:sinifsinif:
ama bazı freshlook kullanıcılarında ise batma şikayeti yok ,bir kısmında var...
sen nasıl bir sonuç alırsın bilemiyorum tabii..
ben zaten çok kısa süreli takıyorum ...
o yüzden de sorun yaşamıyorum...
solotıca marka çok fazla öneriliyor...
ama o aradığın fiatlarda değil ...

freshlook un fiyatına baktım bayaa uyunmuş. denemeye değer zaten 1 aylıkmış. teşekkürler canım :)
birşey değil canım ..
ben çok araştımıştım alırken ,koyu kahve gözde en doğal renk freshlok markasında pure hazel,bilgin olsun ...
daha önce mavi -yeşil ve grisini de kullanmıştım ama bariz balık gözü gibiydilera.s

bende freshlook hareli gri kullandim cok dogal ve guzel durdu..goz rengimi bilenler disinda kimse fark etmedi.ama batma ve kizariklik yapti..bi arkadasta seffaf var mesela onda hic boyle sikayetler yok..fiyat olarak cok uygun..solotica bu sitede cok onerildi onu denemek istiyorum.cunku diger lensimi dogru durust hic kullanamadim..

canım bn 2 yıldır amazon açık yeşil kullanıyodum ve çok memnundum. ama soloticayı denemek istedim ve solotica quartzolarım bgn bana ulaştıı.çok pişmanım. amazon çok çok daha doğal duruyorr ve fiyatı da uygun. en az 3 aylık var amazonda. gözlerim koyu kahve ve amazon hiç belli olmuyordu içinde sarı kırçıllar var doğal görnmesini sağlayann .. batma da olmuyor 2 yıldır hiç rahatsız olmadım şahsen. önerebileceğim tek marka Amazon açık yeşil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…