Kontakt Lens Lens kullanmak istiyorum,hangi renkler bana uygun olur?

LadyOleAndre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
5
0
Arkadaşlar ben 16 yasında buğday-esmer arası teni siyah saçları olan bir kızım ve numaralı renkli lens almayı düşünüyorum ... Ama bir türlü karar veremiyorum ne renk alacağıma ... En çok hareli gri ile hareli yeşil arasında kaldım ikisi arasından sizce hangisi olabilir ? yada baska renk ve marka önerilerinizi yazar mısınız ? Çok rahat bir lens istiyorum ...

evet renklilerin senin olmadi cok belli oluyor valla ben korkuyorum o gozlerden cikacak gibi duruyo bencede renksiz olanlarini al.bence sana giden guzel renk senin kendi dogal gozlerindir.:nazar:

ben 14 senedır lens kullanıyorum ılk kullandıgımda renkli almadım daha sonra kullandım su anda solotica marka lens siparişi verdim bekliyorum gayet doğal duruyolar burda satışını yapan bır bayan var arzu abla çok tatlı bır bayan cok yardımcı oluyor lenslerı brezılyadan getırtıyor....

Ya arkadaşlar benim gerçek gözlerim koyun gibi çok kötü yani gözlükden de sıkıldım... Yani fiziğim , yüzüm , saçlarım çok güzel ama o gözümün rengi çok kötü ... Bu yüzden renkli istiyorum

Ya arkadaşlar benim gerçek gözlerim koyun gibi çok kötü yani. Gözlükden de sıkıldım... Fiziğim , yüzüm , saçlarım çok güzel ama gözümün rengi çok kötü ... Bu yüzden renkli istiyorum :94:

Ya arkadaşlar benim gerçek gözlerim koyun gibi çok kötü yani. Gözlükden de sıkıldım... Fiziğim , yüzüm , saçlarım çok güzel ama gözümün rengi çok kötü ... Bu yüzden renkli istiyorum :94:
canım böyle yazmanı yaşına veriyorum mutlaka güzel gözlerin vardır dünyayı görebiliyorsun değilmi...

Bausch Lomb hareli gri ve açık yeşil kullandım ama açık yeşil çok daha doğal duruyor. Hareli gri çok belli ediyo kendini, çok iddialı.

Arkadaşlar hareli yeşil aldım bu gün freshlook marka ... Ama lensler hiç rahat deil ... Moralim bozuldu açıkçası ... Ve bir de lensleri denerken saf elayı gördüm ... Saf ela yı da almayı düşünüyorum ... Sizce saf ela nasıl durur ?

Arkadaşlar hareli yeşil aldım bu gün freshlook marka ... Ama lensler hiç rahat deil ... Moralim bozuldu açıkçası ... Ve bir de lensleri denerken saf elayı gördüm ... Saf ela yı da almayı düşünüyorum ... Sizce saf ela nasıl durur ?

freshlook ben kullandım. baya bi rahattı. göz çapına falan uymamış olabilir senin. saf ela güzel renktir. ancak gözün rahat değilse başka marka al göz çapına uygun. çünkü aynı sorunu başka renkte de yaşarsın. o yüzden ölçülerine uygun olan lensi alman daha ii. hemde numaralı kullanıyorsun.

Arkadaşlar freshlooku bir hafta kullandım ve gerçekten berbattı.Gözümü sürekli sulandırıyor ve kıpkırmızı yapıyordu.Ayrıca hareli yeşil almıştım ama fazla yakışmadı gibi.Bende daha rahat ve farklı bir lens almaya karar verdim.Ama hangi amrka ve renk almalıyım bilmiyorum :KK50: Sizce bana en çok hangi renk yakışır ve hangi marka almalıyım ??

X