evet o yüzden olabilir bence takma dursun suda...bende bugün lens aldım freshlookun yeşilini uzaktan çok doğal yakından pek değil ama güzel yakıştı çok sırıtmadı...yalnız takamadım kuzenim taktı gözlerime biraz zorlandım bide bulanık gördüm ilerleyen saatlerde biraz geçti bulanıklığı acaba devam edermi bulanık görmem yada ilk taktığım içinmi bilemedim :s
kızlar lenslerim gözlerime yapışıyo, taktığımda hiç kayma falanda yapmıyoya korkuyorum takarsam hiç çıkartamam yapışır kalır diye..2 gün kullanmamıştım o sırada solüsyonun içinde değilde, lens kabının kapağına yapışık kalmış lensler o yüzden oldu galiba. napsam yaa taksam mı acaba???
arkadaşlar benim de başıma geldi bu olay,freshlook kullanırken sanırım kapağı hafif açık kalmış solüsyon buharlaşmış,daha sonra takamadım o lensi ama soloticada da aynı şey oldu,hiç ellemeden solüsyon koydum beklettim daha sonra taktım hiç bir şey olmadı.canım batma sorunu yaşıyorsan kullanma kesinlikle.
ya kızlar benimde göz kapağımda kuruluk var sanırım lens yukarı çıkıyor göz kırpınca deli olcam bikaç gündür böyle ne yapabilirim ? bide bi sorum daha var eğer bilen varsa çok sevincem göz kızarıklığını anında geçiren göz içini bembeyaz yapan damla var ama adını bilmiyorum bilen varmı belli bi saatten sonra çok kızarıyo benimkiler bikaç makyaj videosunda gördüm kız tonla makyaj yapıo lenslerle haliyle kızarıo bi damla koyuyo ohh 2 saniyede göz bembeyaz..bütün malzemeleri yazmış isimleriyle damlayı yazmamış bitek hayret bişey yani :))
sağol canım pazartesi ilk iş alayım ben suni gözyaşı diğerinide bi sorarım olmazsa çok kötü görünüyo aşırı kızarıogöz kuruluğu için suni göz yaşı var. ama lensle kullanılan göz yaşını alman lazım. bende de oluyodu. kuruluk hissetiğimde kullanıyordum geçio.
o dediğin damlayı bende nette görmüştüm ama sağlıklı bişey demişmiş sanırım. araştırmak lazım
göz kuruluğu olabilir. Lenslerinizi ovalayıp tekrar lens kabının içine koyun,her gün solisyonu değiştirin.
yanınızda suni göz damlası taşıyabilirsiniz fakat doktor kontrolünde yazdırın..