Kontakt Lens Lens kullanım süresi

Colleen

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
58
0
34
Merhaba kızlar bugün lens kullanmaya başladım fakat lensin ne kadar süreyle kullanıldığını bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim bilgisi olan varmı lensin markası Acuvue Oasys :)

Merhaba kızlar bugün lens kullanmaya başladım fakat lensin ne kadar süreyle kullanıldığını bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim bilgisi olan varmı lensin markası Acuvue Oasys :)
bu markayı bilmiyorum ama bunlarda da yıllık veya aylık ayırımı yok mu?

Screenshot_2015-01-08-12-14-46.png

Kabul ediyorum sağlıksız ama şahsen ben gittiği yere kadar kullanıyorum benim normalde 3 aylık ama 6 ay kullandığımda oluyor.. Beni rahatsız edene kadar kullanıyorum.

Kabul ediyorum sağlıksız ama şahsen ben gittiği yere kadar kullanıyorum benim normalde 3 aylık ama 6 ay kullandığımda oluyor.. Beni rahatsız edene kadar kullanıyorum.
Bana bir optikci eger hergun takmiyorsan gozume batincaya kadar kullanabilirsin demisti

Lens suyu olarak ne kullanıyosun cnm ben renu kullanıyorum pek memnun kalmadım kuruluk yaptı.

Kızlar siz günlük lens mi kullanıosunuz, diğerlerinden mi? ben acuvue oasys kullanıyorum, 2 hafta kullanmayı önerdiler. günlük lenslere mi geçsem diyorum. aranızda hem günlük hem diğerinden kullanan varsa karşılaştırabilir mi? acuvueun sitesinden baktım. daha rahat sanki günlük olanlar.

https://www.acuvue.com.tr/kontakt-lensler/trueye
ya canim senden allah razi olsun sirf lens konusundaki sorularimi cozmek icin uye oldum buraya ama omurluk kaliciyim keske onceden bulsaydim kadinlar kulubu sitesini ya bende baktim senin verdigin adresten ya https://www.acuvue.com.tr/ucretsiz-deneme-kontakt-lensi boyle bir sey var ucretsiz lens mi veriyorlar nasil alabilirim lutfen bana soyler misin biliyorsen allah razi olsun

muayeneye gittiğinde doktoruna söylüosun cnm. o deniyor lensleri senin gözünde. alıp gitmiosun tabi denediğini :) hangisi sana daha rahat geldiyse optiğe gittiğinde ondan alırsın. bence acuvueu denemediysen bi dene, doktoruna söylersin.

muayeneye gittiğinde doktoruna söylüosun cnm. o deniyor lensleri senin gözünde. alıp gitmiosun tabi denediğini :) hangisi sana daha rahat geldiyse optiğe gittiğinde ondan alırsın. bence acuvueu denemediysen bi dene, doktoruna söylersin.
ya canim cok sagol yarin gidicem insallah sana yazarim buradan yine durumu

X