Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu markayı bilmiyorum ama bunlarda da yıllık veya aylık ayırımı yok mu?Merhaba kızlar bugün lens kullanmaya başladım fakat lensin ne kadar süreyle kullanıldığını bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim bilgisi olan varmı lensin markası Acuvue Oasys :)
Bana bir optikci eger hergun takmiyorsan gozume batincaya kadar kullanabilirsin demistiKabul ediyorum sağlıksız ama şahsen ben gittiği yere kadar kullanıyorum benim normalde 3 aylık ama 6 ay kullandığımda oluyor.. Beni rahatsız edene kadar kullanıyorum.
Benimkide aynen o hesap işte :)Bana bir optikci eger hergun takmiyorsan gozume batincaya kadar kullanabilirsin demisti
bende de bu var.kutu 3 aylık ama 1 paketi 1 aylık cnm
ya canim senden allah razi olsun sirf lens konusundaki sorularimi cozmek icin uye oldum buraya ama omurluk kaliciyim keske onceden bulsaydim kadinlar kulubu sitesini ya bende baktim senin verdigin adresten ya https://www.acuvue.com.tr/ucretsiz-deneme-kontakt-lensi boyle bir sey var ucretsiz lens mi veriyorlar nasil alabilirim lutfen bana soyler misin biliyorsen allah razi olsunKızlar siz günlük lens mi kullanıosunuz, diğerlerinden mi? ben acuvue oasys kullanıyorum, 2 hafta kullanmayı önerdiler. günlük lenslere mi geçsem diyorum. aranızda hem günlük hem diğerinden kullanan varsa karşılaştırabilir mi? acuvueun sitesinden baktım. daha rahat sanki günlük olanlar.
https://www.acuvue.com.tr/kontakt-lensler/trueye
ya canim cok sagol yarin gidicem insallah sana yazarim buradan yine durumumuayeneye gittiğinde doktoruna söylüosun cnm. o deniyor lensleri senin gözünde. alıp gitmiosun tabi denediğini :) hangisi sana daha rahat geldiyse optiğe gittiğinde ondan alırsın. bence acuvueu denemediysen bi dene, doktoruna söylersin.
ya evet gittim canim ama konu acmak istiyorum herkes faydalansin diye simdi kuzenim gelince konu acacagim o bu islerden anliyor sizin icin tecrubemi yazacagim :)naaptın? gittin mi doktora? acuvue mu aldın?