benimde numaralı günlük lens.ama lensi aldığım yerde hiç göstermediler şöyle takılacak diye.çok zorlanıyorum takarken ilk gün taktım 5-10 dk sonra çıkrttım bişeyler batıyo gibi oldu.bide uzağı göremiyodum ben şimdi uzak iyi ama yakında bişeye bakınca mesela bi yazı felan okurken gözlerim buharlanıyo gibi oluyo bulanık görüyorum(
markası ne lenslerinin
Bazı lenslerin tersi düzü var gibi.Eğer baktınız, lens gözünüzü rahatsız ediyor, solüsyonla tekrar temizleyip tersini takın, bazen oluyor öyle.Bazen içinde tortu falan kalınca bulanık görme söz konusu olabiliyor, bu yüzden kabından alıp içine dışına solüsyonu sıkıp, yoğun ışık altında bir bakın temizliğine.
Bir de eski zamanlarda göz lense uyum sağlayabilir mi diye günlerce, saatlerce hastalara lens takıp bir köşede uyum çalışmaları yapılırmış, kimi göz kabul etmezmiş, şimdi bakkaldan ekmek alır gibi her yer lens satışı ve dağıtımı yapıyor.Bunu da aklınızda tutun, belki gözünüz lense alerjik ya da başka sebeple tepki de bulunuyor, kabul etmiyor olabilir.
ne olursa olsun göz bu. doktor denetiminde olmakta fayda var. bence lensleri alıp bir göz doktoruna danış.
ekmek alır gibi lens alınmaz. sonrasında kötü sonuçlarla karşılaşablirsin:26:
lens kullanmak göze zararlı diye biliyorum, i- lasik operasyonu olmuştum ben doktor lens kullanmaman iyi demişti bana. ilerde lazer tedavisi olmana engel olabilir belki, istersen bi doktora danış
bende numaralı kullanıyorum 9 yıldır..
ilk aldığımda bütün gün uğraşmıştım ama ağladığımı bilirim sinirden
tabi şimdi aynaya bile bakmadan takıyorum çıkarıyorum fln
sende alışırsın birkaç güne merak etme