Lens kullanmak benim hayatimda yaptigim en guzel seylerden birisi
Surelere ve temizlige onem verirsen bir problem olmaz
Lenslerin gunde 12 saatten fazla takilmasi tavsiye edilmez o bedenle evde gozluk disarda lens kullaniyorum ben
Banyoya lenslerle girme
Denize havuza lensli gidersen kaliteli bir yuzucu gozlugu al hep onu kullan ki gozune su kacmasin lensliyken cok dikkat etmek gerek havuzda ve denizde
Solusyonun son kullanma tarihine, solusuonun bulundugu odanin oda sicakligina vs de dikkat etmelisin
Bi de mesela lensin 1 aylik ise onu 2 ay kullanma kullanma suresi bitince ar mutlaka
Benim tavsiyelerim bunlar
canım ben zevk ıcın yanı renk ıcın yapıcam sıkıntı olmaz dımı kesınlıkle nasıl kulanılıosa oyle kulanırım
Renk icin kullanacaksan o zaman surelere daha cok dikkat et, gunde 8-10 saatten fazla takma o zaman hele evde hic kullanma lensi
Cunku lensi uzun sureli kullanmak goz kuruluguna neden oluyor
Eczaci bana aslinda omur boyu lens kullananlarin bir kac senede bir aylarca lense ara vermesi gerek diyordu
Ama ben onu yapamam benim numarali lenslerim ve gorus acisindan bana cok faydasi oluyor
Ben de o yuzden pazar gunleri takmiyorum haftada bir gun ara veriyorum
aynen bende lens almayı düşünüyorum ve daha once hic kullanmadım nasıl takılır nasıl cıkarılır bilmiyorum zarar vermektende korkuyorumzaten aldıgımız yerde de deneme imkanı yok :S
yanıgozu dınlendırmek ıyıdr dıosun dogrumu anladım peki baska birsey varmı uygulamamı ıstedıgın hıcbır bılgım yok bu konuda şimdiden cok tesekkur ederım canım sna
ben yaz basında 1 kaç renk aldım 1 tanesi numaralı suan onu kllnyorum 1 hafta sürem dolucak malesef cok raht ama bnm dr lensi yazın kullanmanın göze iy gelmediğini kış aylarında daha rahat kllanımı olduğunu söylemişti takıp ckartmak zor değilde bazen gözümde yanma hissi oluyo oda kurulktan 4 gndr tkmıyorum batmak yapıyo :/
evet lens gözde kuruluk yapıyor.uzun süre tavsiye edilmiyor.doktorum o yüzden gözlüğü tavsiye etti.
benimde suan gözlük kullanmam gerekiyor ancak burun amelyatı oldum kullanmıyorum ....