Kontakt Lens Lens korkusu

midnight_sun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
112
2
arkadaslar dr bana defalarca lens yazdı bende istiyorum aslında kullanmak . malum gözlük görüntü acısından hos degil ayrıca kullanımı da zahmetli görüş açısını kısıtlıyor. fakat korkuyorum lens takmaktan. ki ben gözlerim söz konusu olduğunda çok kasılıyorum. bana rimel sürmeye calısan mua 'yı çıldırtmş biriyim. yapamam diye korkuyorum. bir de gözün üstünü çiziyormuş galiba ilerde görüşümde sıkıntı olur diye korkuyorum. bu arada hem miyop hemde asigmat sahibiyim torik lens kullanacağım eğer becerebilirsem. sizler nasıl yapıyorsunuz nasıl basladınız beni biraz yüreklendirin lütfen

Son düzenleme:
Bende aynı senın gıbıydım gozume kırpık kacsa saatlerce aglardım kı gozyasımla cıksın gıtsın dıye gozume kalem cekemezdım lens kullanmayı cok ıstıyodum 1 tane aldım 3 ay durdu nerdeyse cesaret edıp takamadım ama cevremde tum arkadaslarım nerdeyse bakmdan takıp cıkaracak durumdaydılar. en son bır arkadasıma soyledım tak dıye o bana sabahları taktı aksamları cıkardı ama nerdeyse 15-20 dk. takıp cıkarıyodu neyse en son bır gece ben buna lenslerımı cıkarttırmayı unuttum ve o gun kendım cıkardım ertesı gunde bıraz ugrasıp taktım yanı arkadasım bu lensı takamayacak bırı varsa dunyada emın ol o kısı bendım sımdı cok rahat kullanıyorum

Canım bende de asyigmat,miyop ikisi de var baya da yksek derecelerim.Ben kafaya takmıştım lens kullanacağım diye zaten.4 5 yıl oldu kullanmaya başlayalı.Gözlükten çok rahat görüş açısı daha net ilk kullanmaya başaldığımda çok memnun oldum ben.Kesinlikle kullan derim tavsiye ederim ben sana.

teşekkürler kızlar yüreklendirdiniz beni. birde gözlük artık burnumu deforme etmeye basladı cok rahatsız edici.. yazın güneş gözlüğü takamamak taktğında kör gibi dolanmak falan... b&l kullanan var mı acaba nasıl bir marka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…