Kontakt Lens Lens hakkında bılgı verır mısınz kararsız kaldım (:

Bysra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
52
0
Bugday tenLiyim. SacLarım acık kestaneyle - kahverengı arası.
Parlak mavi ve mavinin koyu tonlarını
Yesilin de Koyu yesil tonlarını almak ıstıyorum. Fakat Lens hakkında hıcbr bılgım yok. Bundan dolayı yardımcı olur musunuz . hangı markayı almalıyım ? Hangı renk almalıyım ?

peki aylık mı istiyorsun yoksa yıllık mı?? eğer aylık düşünüyorsan amazon şiddetle tavsiye ederim. 50 tl civarı para olarak. biraz pahalı aylık olarak ama diğerler aylıklara göre doğallığı çok daha yüksek. onun dışanda freshlook ya da b&l alabilirsin. bunlarında aylıkları 30-35 civarı. yıllık dersen 60 tl ye b&l alabilirsin. hani çok doğal durmuyor diolar ama ben çok memnunum. rengi ön planda durdu bende. ama göz yapısına göre tabi farkediyor. albümüme bakabilirsin kullandığım lenslerin fotoları var. bide daha önce lens kullanmadıysan göz çapını falan ölçtür ona göre al cnm.

peki aylık mı istiyorsun yoksa yıllık mı?? eğer aylık düşünüyorsan amazon şiddetle tavsiye ederim. 50 tl civarı para olarak. biraz pahalı aylık olarak ama diğerler aylıklara göre doğallığı çok daha yüksek. onun dışanda freshlook ya da b&l alabilirsin. bunlarında aylıkları 30-35 civarı. yıllık dersen 60 tl ye b&l alabilirsin. hani çok doğal durmuyor diolar ama ben çok memnunum. rengi ön planda durdu bende. ama göz yapısına göre tabi farkediyor. albümüme bakabilirsin kullandığım lenslerin fotoları var. bide daha önce lens kullanmadıysan göz çapını falan ölçtür ona göre al cnm.

Aylık ıstıyorum haftada 1 faLan takmak ıcın.
Bugday tenlıyım. Kahverengı saclıyım. Kahverengı gozluyum. Mavi renk almak cok ıstıyorum ama yakısır mı bılmıyorum. Sizce hangı Renk aLmaLıym ?

Aylık ıstıyorum haftada 1 faLan takmak ıcın.
Bugday tenlıyım. Kahverengı saclıyım. Kahverengı gozluyum. Mavi renk almak cok ıstıyorum ama yakısır mı bılmıyorum. Sizce hangı Renk aLmaLıym ?

aylık istiyorsan doğallık açısından amazon tavsiye ederim cnm. pahalı biraz diğer aylık lenslere göre. yeşil daha güzel durur bence cnm ama sen genede bi araştır. forumda bir sürü lens fotoları var onlara bak. ama yeşil daha doğal durur bence.

bausch lomb un starcolors serisi kısa süreli lenslerinden blue topaz gayet kapatıcı ve hoş bir koyu mavidir önerebilirim. hatta verebilirimde. bunun üzerine adore bi blue yine şiddetle önerebilirim. yeşil tonu dersenizde arkadaşın dediği gibi amazon green yada lagoon green olabilir. bu arada yakında kampanya başlatacağım. amazon lens + büyük ve küçük boy solüsyon 40tl olacak :) duyurulur

X