Kontakt Lens Lens gözlerimi çok yoruyor, yardım :(((

Mmmasal

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2012
22
1
Merhaba, 6 aydır lens kullanıyorum bir numaraya çıkmış gözlerim. Numarası o kadar fazla olmasa da derslerde takmak zorunda kalıyorum.

Akşam 4te eve gelince lenslerimi hemen çıkartıyorum gözlerim çok yorulmuş oluyor, gözkapaklarım ağırlaşıyor ve istemesem de akşama kadar uyuyorum.... Ne ders çalışabiliyorum, ne kendime vakit ayırabiliyorum... Bütün günüm gidiyor :KK14: Kesinlikle uykucu bir insan değilim.. gözlük de asla takamam..
Okulum hala devam ediyor ve lens takmıyorum bu sebepten beni çok olumsuz etkiliyor yaaa :KK5: :KK5: Yardımcı olursanız, fikir verirseniz çok memnun olurum :KK5:

Öncelikle bi doktora git, lenslerin göz kapaklarını tahriş etmiş olabilir.. Bu arada renkli mi şeffaf mı kullanıyorsun bilmiyorum.. Ben ilk başladığımda B&L şeffaf almıştım ama benim aldığım diğerlerine göre daha sertmiş, ellerinde var diye onu vermişler anlayacağın benim de tecrübem yok tabi, almıştım ben de.. Sonrasında doktora gittim gözlerimde allerji olduğunu söyledi, damla kullandım bi süre.. Şimdilik sıkıntım yok şükür, lens de kullanıyorum çünkü dereceli gözlerim..

Hangi şehirde yaşıyosun bilemiyorum ama bulunduğun şehrin en iyi göz hastanesine git, allerjiyi göz kapaklarını kaldırıp görüyo doktor.. Ona göre de yönlendirme yapıyo.. Gözlerin dinlenene kadar en azından derslerde gözlük kullan derim, göz kapaklarını iyice tahriş edersen doktor lensi kesinlikle önermez.. Geçmiş olsun.. );

Öncelikle bi doktora git, lenslerin göz kapaklarını tahriş etmiş olabilir.. Bu arada renkli mi şeffaf mı kullanıyorsun bilmiyorum.. Ben ilk başladığımda B&L şeffaf almıştım ama benim aldığım diğerlerine göre daha sertmiş, ellerinde var diye onu vermişler anlayacağın benim de tecrübem yok tabi, almıştım ben de.. Sonrasında doktora gittim gözlerimde allerji olduğunu söyledi, damla kullandım bi süre.. Şimdilik sıkıntım yok şükür, lens de kullanıyorum çünkü dereceli gözlerim..

Hangi şehirde yaşıyosun bilemiyorum ama bulunduğun şehrin en iyi göz hastanesine git, allerjiyi göz kapaklarını kaldırıp görüyo doktor.. Ona göre de yönlendirme yapıyo.. Gözlerin dinlenene kadar en azından derslerde gözlük kullan derim, göz kapaklarını iyice tahriş edersen doktor lensi kesinlikle önermez.. Geçmiş olsun.. );

Doktora gittiğimde acuvue önerdi gayet düzenli kullandım. evet şeffaf kullanıyordum kuruluk alerji hiçbirini yapmadı sadece taktıktan bir süre sonra uyku bastırıyor.. En kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum hastaneye. Hiç olmazsa başka bir lens deneyeceğim gözlük takmak istemiyorum :KK43: çok teşekkür ediyoruumm...

Doktora gittiğimde acuvue önerdi gayet düzenli kullandım. evet şeffaf kullanıyordum kuruluk alerji hiçbirini yapmadı sadece taktıktan bir süre sonra uyku bastırıyor.. En kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum hastaneye. Hiç olmazsa başka bir lens deneyeceğim gözlük takmak istemiyorum :KK43: çok teşekkür ediyoruumm...

Rica ederim, benim gözlerim şeffafta en çok jhonson&jhonson acuve oasys`te rahat etti, bi hafta gözde kalma özelliği var ama ben hergün çıkarıyodum tabi, güvenemem çünkü, hava kirliliği malum.. Ama söylediğim lensi gözümde hissetmiyodum kesinlikle, unutuyodum bile.. Bikaç defa o şekilde yatıp tam uykuya dalacakken aklıma geldi çıkardım, o derece rahat etmiştim onunla.. Eğer bu lensi kullanıyosan ve ona rağmen rahatsızlık hissediyosan gözlerin çok hassas olabilir.. Ama kullandığın lens benim söylediğim değilse J&J gerçekten çok iyi (benim gözlerim de çok hassastır çünkü).. Daha sonrasında air optix acua kullandım ama gözümde devamlı varlığını hissettim.. Bünyen kabul etmiyor da olabilir.. En doğrusu doktora başvurmak canım..

X