- Konu Sahibi fataldanger
-
Lenovo olabilir.. iyi bir markadırArkadaşlar bilgisayarım bozulduğu için yeni bir bilgisayara ihtiyacım var. Laptop alacağım. Fakat markalar ve kaliteleri hakkında hiçbir fikrim yok. Teknolojiden fazla anlamıyorum. Dün avmde bazı elektronik mağazaları gezdik, iki tane ürün arasında kaldım. Bir tanesi Lenovo'nun notebooku, diğeri de Casper'ın. Fiyatları da hemen hemen aynı. Bilgisayardan anlayan birisine dün bu ürünlerin özelliklerini mesajla attım ve Lenovo'nun daha iyi olduğunu söyledi. Fakat mediamarkt'te bakmış olduğumuz bu bilgisayarın modelini internette arattığımız zaman bulamadık. Sanırım ürün piyasada yok. Bu o ürünün tutulmadığını, kötü olduğunu mu gösterir acaba? Bir de Lenovo markası nasıldır? Gönül rahatlığıyla alabilir miyim? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
eski seri urun olabilir canimArkadaşlar bilgisayarım bozulduğu için yeni bir bilgisayara ihtiyacım var. Laptop alacağım. Fakat markalar ve kaliteleri hakkında hiçbir fikrim yok. Teknolojiden fazla anlamıyorum. Dün avmde bazı elektronik mağazaları gezdik, iki tane ürün arasında kaldım. Bir tanesi Lenovo'nun notebooku, diğeri de Casper'ın. Fiyatları da hemen hemen aynı. Bilgisayardan anlayan birisine dün bu ürünlerin özelliklerini mesajla attım ve Lenovo'nun daha iyi olduğunu söyledi. Fakat mediamarkt'te bakmış olduğumuz bu bilgisayarın modelini internette arattığımız zaman bulamadık. Sanırım ürün piyasada yok. Bu o ürünün tutulmadığını, kötü olduğunu mu gösterir acaba? Bir de Lenovo markası nasıldır? Gönül rahatlığıyla alabilir miyim? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Bu Lenovo olan, özellikleri de yazıyor:İki bilgisayar seçeneğinin tam isimlerini atar mısınız eşime sorup bilgi verebilirim size
Bu da Casper olan:İki bilgisayar seçeneğinin tam isimlerini atar mısınız eşime sorup bilgi verebilirim size
Merhaba, eşinize sordunuz mu?İki bilgisayar seçeneğinin tam isimlerini atar mısınız eşime sorup bilgi verebilirim size
Ayy merhaba unutmuşum şimdi bakıyorMerhaba, eşinize sordunuz mu?
Casper olanın kodu şu: Casper Nirvana X500Ayy merhaba unutmuşum şimdi bakıyor
Ama casper olanın kodu yokmuş özelliklerine bakmak için kodu lazım dedi. Sonra alternatif bi bilgisayar önerdi Lenovo yerine
HP 15-DA2033NTA1 9HN16EAA1 i5-10210U 8 GB 256 GB SSD UHD Graphics 15.6" Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP 15-DA2033NTA1 9HN16EAA1 i5-10210U 8 GB 256 GB SSD UHD Graphics 15.6" fiyatlarını Akakçe ile takip et! HP 15-DA2033NTA1 9HN16EAA1 i5-10210U 8 GB 256 GB SSD UHD Graphics 15.6" özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Değilmiş işte X500 ün bir sürü çeşidi varmışCasper olanın kodu şu: Casper Nirvana X500
hangi kod acaba, tekrar bakayımDeğilmiş işte X500 ün bir sürü çeşidi varmışbi kodu var onun olması lazımmış
Eşiniz QR kodu demiyor değil mi? Bir de SİPARİŞ: 1.2503.4101 yazıyor, o olabilir mi acaba?Değilmiş işte X500 ün bir sürü çeşidi varmışbi kodu var onun olması lazımmış
Mesela burdaki işaretlediğim gibi. Ya da özelliklerinin olduğu burdaki gibi.hangi kod acaba, tekrar bakayım
Çok teşekkür ederim. Çektiğim fotoğrafta böyle bir koda rastlamadım, demek ki gözümden kaçtı doğru çekemedim. Sadece özellikleri yazıyor etiketinde işte işlemci, ekran boyutu gibiMesela burdaki işaretlediğim gibi. Ya da özelliklerinin olduğu burdaki gibi.
Eki Görüntüle 3049766
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?