• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lenovo marka bilgisayar

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.640
1.118
698
Ankara
Arkadaşlar bilgisayarım bozulduğu için yeni bir bilgisayara ihtiyacım var. Laptop alacağım. Fakat markalar ve kaliteleri hakkında hiçbir fikrim yok. Teknolojiden fazla anlamıyorum. Dün avmde bazı elektronik mağazaları gezdik, iki tane ürün arasında kaldım. Bir tanesi Lenovo'nun notebooku, diğeri de Casper'ın. Fiyatları da hemen hemen aynı. Bilgisayardan anlayan birisine dün bu ürünlerin özelliklerini mesajla attım ve Lenovo'nun daha iyi olduğunu söyledi. Fakat mediamarkt'te bakmış olduğumuz bu bilgisayarın modelini internette arattığımız zaman bulamadık. Sanırım ürün piyasada yok. Bu o ürünün tutulmadığını, kötü olduğunu mu gösterir acaba? Bir de Lenovo markası nasıldır? Gönül rahatlığıyla alabilir miyim? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Asus, hp ve lenovo kullandım. En sağlam asus ve lenovo cıktı. Asus notebooku 2011 de almıştım. Hâlâ sağlam kardeşim kullanıyor. Son 6 yıldırda lenovo legion y520 kullanıyorum. Oyun bilgisayarı bu ama ben tasarım yaptığım için ekran görüntü kalitesi ve işlemcisi vs için tercih ettim. Şimdiye kadar ısınma, donma hic birsey yaşamadım. Içinde yüksek boyutlu tasarım programları da var. ekran kalitesi cok iyi. Önceki asus baya eski model olduğu için karşılaştırma yapmıyorum o zamanlar asus iyiydi ama şuan asusunda yeni modelleri çıktı. Son tecrübelerime gore lenovo yu kesinlikle oneriyorum.

Arkadaşlar bilgisayarım bozulduğu için yeni bir bilgisayara ihtiyacım var. Laptop alacağım. Fakat markalar ve kaliteleri hakkında hiçbir fikrim yok. Teknolojiden fazla anlamıyorum. Dün avmde bazı elektronik mağazaları gezdik, iki tane ürün arasında kaldım. Bir tanesi Lenovo'nun notebooku, diğeri de Casper'ın. Fiyatları da hemen hemen aynı. Bilgisayardan anlayan birisine dün bu ürünlerin özelliklerini mesajla attım ve Lenovo'nun daha iyi olduğunu söyledi. Fakat mediamarkt'te bakmış olduğumuz bu bilgisayarın modelini internette arattığımız zaman bulamadık. Sanırım ürün piyasada yok. Bu o ürünün tutulmadığını, kötü olduğunu mu gösterir acaba? Bir de Lenovo markası nasıldır? Gönül rahatlığıyla alabilir miyim? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Lenovo olabilir.. iyi bir markadır 👍

eski seri urun olabilir canim

Benim laptopum lenovo 8 sene taş gibi kullandım. 9. Sene ariza verdi.
Sonlardayım gittiği yere kadar devam ama benim de yenilemek gerek. Yine lenovo düşünüyorum. Bilmem belki tesadüf. Ablamların vs Acer casper hic birinin bu kadar sağlam olduğunu hissetmedim. Hep bir şekilde sorun çıkarırlardi kisa zamanda.

İki bilgisayar seçeneğinin tam isimlerini atar mısınız eşime sorup bilgi verebilirim size
Bu Lenovo olan, özellikleri de yazıyor:
Lenovo.jpg

Merhaba, eşinize sordunuz mu?
Ayy merhaba unutmuşum şimdi bakıyor 🙈
Ama casper olanın kodu yokmuş özelliklerine bakmak için kodu lazım dedi. Sonra alternatif bi bilgisayar önerdi Lenovo yerine

Ayy merhaba unutmuşum şimdi bakıyor 🙈
Ama casper olanın kodu yokmuş özelliklerine bakmak için kodu lazım dedi. Sonra alternatif bi bilgisayar önerdi Lenovo yerine

Casper olanın kodu şu: Casper Nirvana X500

Back