Lenfosit aşısı

Merhaba önceki neden tutmamış ve lenfosit e yönlendiren ne idi sizi . Kır testi mi yaptırdınız
Histeroskopi oldum rahim iltihabı çıktı o nedenle ilk transferim tutmamış olabilir doktorum. 2.transferdede duyduğum ne varsa şans arttıracak araştırıyorum ve bunu duydum

40 yaş, düşük amh , 3 negatif tüp bebek sonrası yapılan Lenfosit aşısı ve sonrasında mucize spontan gebelik 😊 hamile kaldiktan sonra 1 kere daha yapıldı tedbiren.
Eski mesajlarimı okursanız sürecimi, dr’umu vs görürsünüz😊

Herkes gönlünü ferah tutsun, çaba gösteren emek veren herkesin kucağı bir şekilde doldu. Yeterki pes etmeyin kızlar 🤗

Hatta ve hatta buralarda bir şekilde tanıştığım bilmem kaçıncı kromozomunda sorun olan, hamileligi imkansız görünen bir arkadaşın bile kucağı dolu 🧿😊

KADER GAYRETE AŞIKTIR✨
Bana güç veren cümle buydu hep🙏

Sevgiler 💜

40 yaş, düşük amh , 3 negatif tüp bebek sonrası yapılan Lenfosit aşısı ve sonrasında mucize spontan gebelik 😊 hamile kaldiktan sonra 1 kere daha yapıldı tedbiren.
Eski mesajlarimı okursanız sürecimi, dr’umu vs görürsünüz😊

Herkes gönlünü ferah tutsun, çaba gösteren emek veren herkesin kucağı bir şekilde doldu. Yeterki pes etmeyin kızlar 🤗

Hatta ve hatta buralarda bir şekilde tanıştığım bilmem kaçıncı kromozomunda sorun olan, hamileligi imkansız görünen bir arkadaşın bile kucağı dolu 🧿😊

KADER GAYRETE AŞIKTIR✨
Bana güç veren cümle buydu hep🙏

Sevgiler 💜
Nerde kime yaptırıyoruz bu aşıyı

X