- 14 Haziran 2024
- 850
- 377
- 26
- Konu Sahibi pinkheartt
Kızlar bu aşıyı yaptırıp olumlu sonuc alan var mı? 2.transferimde düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben yaptırdım 3. Denememdi oğlum varKızlar bu aşıyı yaptırıp olumlu sonuc alan var mı? 2.transferimde düşünüyorum
Öyle mii çok sevindim bende düşünüyorum yaptırmayıMerhaba ben yaptırdım 3. Denememdi oğlum var
Histeroskopi oldum rahim iltihabı çıktı o nedenle ilk transferim tutmamış olabilir doktorum. 2.transferdede duyduğum ne varsa şans arttıracak araştırıyorum ve bunu duydumMerhaba önceki neden tutmamış ve lenfosit e yönlendiren ne idi sizi . Kır testi mi yaptırdınız
Bir tanıdığım vardı hatta bu aşıyı olurken hamile kaldı kendiiliğinden tüp bebek tedavisi görüyorduÖyle mii çok sevindim bende düşünüyorum yaptırmayı
Ay tüp bebek tedavisi görürkende hamile kalan çok insan var şaşırtıcı çok güzelBir tanıdığım vardı hatta bu aşıyı olurken hamile kaldı kendiiliğinden tüp bebek tedavisi görüyordu
Hayır maalesef imkansız ben çektirmiştim görünmedi doktorum sadece histeroskopide göründüğünü söylediRahim iltihabı hsg de görünmüyor mu acaba
Nerde kime yaptırıyoruz bu aşıyı40 yaş, düşük amh , 3 negatif tüp bebek sonrası yapılan Lenfosit aşısı ve sonrasında mucize spontan gebelik hamile kaldiktan sonra 1 kere daha yapıldı tedbiren.
Eski mesajlarimı okursanız sürecimi, dr’umu vs görürsünüz
Herkes gönlünü ferah tutsun, çaba gösteren emek veren herkesin kucağı bir şekilde doldu. Yeterki pes etmeyin kızlar
Hatta ve hatta buralarda bir şekilde tanıştığım bilmem kaçıncı kromozomunda sorun olan, hamileligi imkansız görünen bir arkadaşın bile kucağı dolu
KADER GAYRETE AŞIKTIR
Bana güç veren cümle buydu hep
Sevgiler