• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lenfome sonucumuz

busradeler12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
11
2
1
26
Şu mübarek günde allahım bütün hastalarımıza acil şifalar versin beklediğimiz Biyopsi sonucu çıktı ve pek bişey anlamıyorum sizlerde bu hastalığı geçirdiyseniz ve rapor sonucundan anlıyorsanız yorunlarmısınız

Eklentiler

• IMG_8532.jpeg
    IMG_8532.jpeg
    86,8 KB · Görüntüleme: 62
Şu mübarek günde allahım bütün hastalarımıza acil şifalar versin beklediğimiz Biyopsi sonucu çıktı ve pek bişey anlamıyorum sizlerde bu hastalığı geçirdiyseniz ve rapor sonucundan anlıyorsanız yorunlarmısınız
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa versin.

Sonucu bende defalarca okudum
Bulgular kısmı eğer sonuç odaklı ise bunu bi doktora danışmak lazım yapılan işlem sanırım lenfoma üzerine olmuş. Bulguların bu yönde olduğu yazılmış ama kesin bir şeyi doktorunuz söyleyecektir.

Eğer sorun değilse şikayetleriniz neler acaba

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa versin.

Sonucu bende defalarca okudum
Bulgular kısmı eğer sonuç odaklı ise bunu bi doktora danışmak lazım yapılan işlem sanırım lenfoma üzerine olmuş. Bulguların bu yönde olduğu yazılmış ama kesin bir şeyi doktorunuz söyleyecektir.

Eğer sorun değilse şikayetleriniz neler acaba
Hayırlı kandiller 🙏 evet doktorumuz tüberküloz ve Lenfome den şüphelenmişti biz çok kötü salgına yakalandık çocuklarım ve eşim hepimiz iyileştik fakat eşimin 2 ay boyunca öksürüğü geçmedi sırtım ağrıyor biraz ovala dedim ovaladım ve ertesi akşam tekrardan kremle pvacakken şiştiğini farkettik ve o günden sonra hastaneye gitti Erzurum göğüs cerrahı dediki zaten öksürüğün geçmez kaburgan da ağrır çünkü tam göğüsünün üstünden meme kısmının üstü diyim size orası şişti sonuclarımız da çıktı tekrardan Erzurum’a gidip doktorumuzla görüşeceğiz

Hayırlı kandiller 🙏 evet doktorumuz tüberküloz ve Lenfome den şüphelenmişti biz çok kötü salgına yakalandık çocuklarım ve eşim hepimiz iyileştik fakat eşimin 2 ay boyunca öksürüğü geçmedi sırtım ağrıyor biraz ovala dedim ovaladım ve ertesi akşam tekrardan kremle pvacakken şiştiğini farkettik ve o günden sonra hastaneye gitti Erzurum göğüs cerrahı dediki zaten öksürüğün geçmez kaburgan da ağrır çünkü tam göğüsünün üstünden meme kısmının üstü diyim size orası şişti sonuclarımız da çıktı tekrardan Erzurum’a gidip doktorumuzla görüşeceğiz
Hayılı kandiller 🙏🏼 Çok çok geçmiş olaun bu aradaa 🙏🏼

Umarım iyi bir sonuç alırsınız.
Eşinin salgından önce herhangi bir belirtisi yokmuydu acaba?
Lenfomadan şüphe etmesi şişlik yüzünden mi ?

Lenfoma lenflerde oluşan bir tür sorun bu boyun kasık ta falan şişlik ile kendini belli eder diye biliyorum ben gecen eşimin enfeksiyona bağlı boyundaki lenfi şişti doktora gittik antibiyotik be brufen verdi geçti eşimde kenfoma dan şiphe etmişti doktor lenfoma ağrı yapmaz demişti yani demem o ki salgın bunu tetikledi mi

Evet salgın bunu tetikledi çünkü hastalanmadan önce hiç bir belirtisi yoktu Muş’taki doktoru hatta sen verem mi oldun demiş antibiyotik vermişti ciğerlerinde enfeksiyon gözüküyordu ona bagladı Muş’taki doktor ama antibiyotik kullanınca da geçmeyince Biyopsi yapalım dediler bizde araştırmaya girmeye karar verdik evet benim de araştırmalarım sonucunda dediğiniz yerde gözüküyordu hiç eşimin şişen yerinde görmedim ama eşimde dediğim yerde şişlik oldu

Klasik hodgkin lenfoma ile kısmen uyumlu gözüküyor biyopsi sonucu fakat doktora bırakılmış karar . Eğer teşhis bu yönde olursa bu lenfoma türü kemoterapiye çok duyarlıdır ve güzel yanıt verir prognoz iyidir. endişelenmeyin lütfen doktorunuza vakit kaybetmeden gidin en doğru yönlendirmeyi hematoloji onkoloji doktorları yapacaktır. Çok gecmis olsun

Klasik hodgkin lenfoma ile kısmen uyumlu gözüküyor biyopsi sonucu fakat doktora bırakılmış karar . Eğer teşhis bu yönde olursa bu lenfoma türü kemoterapiye çok duyarlıdır ve güzel yanıt verir prognoz iyidir. endişelenmeyin lütfen doktorunuza vakit kaybetmeden gidin en doğru yönlendirmeyi hematoloji onkoloji doktorları yapacaktır. Çok gecmis olsun
Anladım çok teşekkür ederim cuma günü çıktı ve pazartesi doktorumuza gidicezeğiz direk

Sizinle konuşmuştuk sanırım. Klasik lenfoma gibi görünüyor ama materyal yetersiz kalmış, tüm lenf nodu tamamen çıkarılmamış mıydı?

Yarın konuşacağız eşim memur muşta görev yapıyoruz Ankara’ya yada eruzeumda rapor hazılatıcaz yerleşmke ve tedavi için
Teşhis doğru konursa, biiznillah iyileşir. Facebooktaki sayfalara girin, oradan sorun sorularınızı. Bilgili ve tecrübeli arkadaşlar cevap verirler inşallah. Çok geçmiş olsun.

Back