- 1 Şubat 2025
- 11
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi busradeler12
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle çok geçmiş olsun.Şu mübarek günde allahım bütün hastalarımıza acil şifalar versin beklediğimiz Biyopsi sonucu çıktı ve pek bişey anlamıyorum sizlerde bu hastalığı geçirdiyseniz ve rapor sonucundan anlıyorsanız yorunlarmısınız
Hayırlı kandillerÖncelikle çok geçmiş olsun.
Rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa versin.
Sonucu bende defalarca okudum
Bulgular kısmı eğer sonuç odaklı ise bunu bi doktora danışmak lazım yapılan işlem sanırım lenfoma üzerine olmuş. Bulguların bu yönde olduğu yazılmış ama kesin bir şeyi doktorunuz söyleyecektir.
Eğer sorun değilse şikayetleriniz neler acaba
Hayılı kandillerHayırlı kandillerevet doktorumuz tüberküloz ve Lenfome den şüphelenmişti biz çok kötü salgına yakalandık çocuklarım ve eşim hepimiz iyileştik fakat eşimin 2 ay boyunca öksürüğü geçmedi sırtım ağrıyor biraz ovala dedim ovaladım ve ertesi akşam tekrardan kremle pvacakken şiştiğini farkettik ve o günden sonra hastaneye gitti Erzurum göğüs cerrahı dediki zaten öksürüğün geçmez kaburgan da ağrır çünkü tam göğüsünün üstünden meme kısmının üstü diyim size orası şişti sonuclarımız da çıktı tekrardan Erzurum’a gidip doktorumuzla görüşeceğiz
Anladım çok teşekkür ederim cuma günü çıktı ve pazartesi doktorumuza gidicezeğiz direkKlasik hodgkin lenfoma ile kısmen uyumlu gözüküyor biyopsi sonucu fakat doktora bırakılmış karar . Eğer teşhis bu yönde olursa bu lenfoma türü kemoterapiye çok duyarlıdır ve güzel yanıt verir prognoz iyidir. endişelenmeyin lütfen doktorunuza vakit kaybetmeden gidin en doğru yönlendirmeyi hematoloji onkoloji doktorları yapacaktır. Çok gecmis olsun
Aa evet konuşmuştuk bu Biyopsi raporumuz bizim perşembe günü çıktı tüm sonuçlar bunlarSizinle konuşmuştuk sanırım. Klasik lenfoma gibi görünüyor ama materyal yetersiz kalmış, tüm lenf nodu tamamen çıkarılmamış mıydı?
Yarın konuşacağız eşim memur muşta görev yapıyoruz Ankara’ya yada eruzeumda rapor hazılatıcaz yerleşmke ve tedavi içinMümkünse patolojiyi Ankaraya gönderin, doğru teşhis doğru tedavi için çok önemli.
Teşhis doğru konursa, biiznillah iyileşir. Facebooktaki sayfalara girin, oradan sorun sorularınızı. Bilgili ve tecrübeli arkadaşlar cevap verirler inşallah. Çok geçmiş olsun.Yarın konuşacağız eşim memur muşta görev yapıyoruz Ankara’ya yada eruzeumda rapor hazılatıcaz yerleşmke ve tedavi için
Evet sordum girip çok teşekkür ederimTeşhis doğru konursa, biiznillah iyileşir. Facebooktaki sayfalara girin, oradan sorun sorularınızı. Bilgili ve tecrübeli arkadaşlar cevap verirler inşallah. Çok geçmiş olsun.