- 26 Nisan 2012
- 280
- 35
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 ay once evlendım kızlr ve dugunden snra bı faranjıt gecırdım oksurugum hıc kesılmedı ve boynumda sıslıkler olustu biyopsı ypıldı ve sonuc lenfoma pazartesı gunu kemoterapıye baslıyorm cok korkyorum bu hastalıgı yenenler nolur yardımcı olsun
canım geçmiş olsun, Rabbim şifa versin inş.. hiç korkma, benim de bir arkadaşım lenfoma idi..1 senede atlattı şükürler olsun, tedavi esnasında saçları falan da dökülmedi çünkü onunki çok ilerlememişti umarım senin de öyledir.. çok dikkatli ve iyi beslen, moralini de yüksek tutmaya çalış canım. türevleri içinde en kolay atlatılanı ve tedavi edilebilir olanı lenfoma. Rabbim daha beterlerinden korusun... bir de bu alacağın kemoterapi ilerde bebek sahibi olmanı etkileyecek derecede miymiş? doktoruna sordun mu ?
3 ay once evlendım kızlr ve dugunden snra bı faranjıt gecırdım oksurugum hıc kesılmedı ve boynumda sıslıkler olustu biyopsı ypıldı ve sonuc lenfoma pazartesı gunu kemoterapıye baslıyorm cok korkyorum bu hastalıgı yenenler nolur yardımcı olsun
Benim de kuzenime hodgkin lenfoma teşhişi kondu bunu ilk duyduğumuzda yüzümüz bembeyaz oldu ama doktorumuz kanserin en iyi türü dedi.. ilk sölediği moralini her zman yüksek tut oldu. ilk kür kemoterapisini geçen hafta çarşamba günü aldı ve açıkçası ilaçlar biras ağır geldi yan etkileri oldukça yüksek ama yılmamak güçlü olmak gerekli bu hastalık yenilebilir Allah herkesin acil şifasını versinnn dilerim
Merhaba ben 18 yaşındayım henüz birden bire derste fark ettigim sol tarafta elime gelen büyük bi beze geldi hasta değildim bogazim agrimiyordu geçer diye bekledim fakat 1 hafta sonra sonra asiri halsizligim ateslenmem çıktı kansızlık sandım bezelerime de bakıldı kanimda pihtilasma ve boyun duzlesmem cikti ultrasonla bezelerime bakıldı ve ilk sol tarafta 8×20mm ve 9×25 mm ve bir kac tane daha. sag tarafta da 8mm ve 4-5 tane çıktı reaktifmis hepsi devlet hastanesi araştırma hast. sevk etti ne cikacak bilmiyorum... yaşayan varsa yardimci olursa cok memnun olurum...