geçmiş olsun canım belirtileri nelerdi aceba bu hastalığın lenf kanserinin tedavisinin olduğunu duymuştum umarım erken teşhistir.ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN .
canım merhaba,
benim eşim geçirdi. kanser türleri arasında en kolay iyileşeni.sakın merak etme. iyileşeli 3 yıl oldu. 6 ayda bir genel kontrolden geçiyoruz.5 yıl bu böyle olacak. doktorumuz bize kanser türleri arasında kötünün en iyisi olarak söylemişti. 4 aylık kemoterapi sonunda (21 günde bir doz seklinde) tamamen gecti.ve hemen işine geri döndü. allaha bin şükür. hiç moralini bozma.bu konuda herseyi sorabilirsin.bildiğim kadarıyla seninle paylaşırım. cok cok geçmiş olsun. sakın üzülmeyin...
boynunda şişlik vardı yavaş yavaş büyümeye başladı şimdi ceviz büyüklüğünde olduayrıca ilgin için teşekkürler
geçmiş olsun canım belirtileri nelerdi aceba bu hastalığın lenf kanserinin tedavisinin olduğunu duymuştum umarım erken teşhistir.ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN .
arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinecegim.benim kardeşim 14 yaşında doktora gittik ultrasonda boyunda 6 tane lenf bezi çıktı ama boyutları küçük.genel cerrah alınıp tahlıle yollanması gerektıgını soledı çocuk cerraha bızde goturduk oda önemli deil kan tahllileri normal dei.şimdi neyapmalıyız bılmıyorum hangısıne ınanalım.umarım kotu bısey deıldır.benım sızden rıcam şu kanser teşhisi koyulan arkadaşların kanındamı çıktı yoksa tahlıl sonucumu ögrendiler.galiba kanda belli olmuyormus bu hastalık şimdiden teşekkurler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?