Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar son bi aydir kulagimin hemen yaninda sert bi sislik vardi genel cerraha gittim boyun u.s.g istedi bu onun sonucu baska doktora kbbye yonlendirdi anlayan bilen varsa sonucuma bakabilir misiniz
Evet alakası varmı bilemiyorum ama son bir iki aydır kendimi çok yorgun hissediyorum kollarım yoruluyor bacaklarımda ağrı oluyor. Sert ve hareketsiz. Sizinki nasıl acaba?
Evet alakası varmı bilemiyorum ama son bir iki aydır kendimi çok yorgun hissediyorum kollarım yoruluyor bacaklarımda ağrı oluyor. Sert ve hareketsiz. Sizinki nasıl acaba?
Size ne dediler benim parotis bezleri dediler ama yarın tekrar göğüs hastalıklarına görünücem belki akciğer filmi istenir. Benim kız kardeşimde de sarkoidoz hastalığı var aynı şikayetlerle başlamıştı onunki daha ilerlemişti genetik oluyor sanırım.