Reaktif lenf nodu enfeksiyon kaynaklı diye biliyorum ben. Doktorunuz yorumlar tabi en doğru.merhaba normal troid us için gitmiştim mayıs ayında 1 mm çıktı lenf bezlerim dün gittim 19 mm çıkmış bir kaç adet us sonuçlarımı da atacağım. İnternetten araştırdıkça kanserim diye ağlıyorum. Herhangi bir ağrı yok belirtisi şişkinlik nefes darlığı vs. Bunlar var doktor 18 Kasım'a us verdi tekrar. Düşündükçe stres oluyorum anlayanlar bilenler bi bakabilir mi
Çok teşekkür ederim iki gündür psikolojim altüst oldu gerçekten internet direk mezara koyuyor umarım umduğum sonuçlar çıkarKuzum öncelikle 1 mm den 19 mm ye yükselmemiş. 1 cm imiş. 1cm=10 mm. 10 mm den 19mm ye yükselmiş. Evet hızlı buyumuş ama senin sandığın kadar değil…
İnternetten araştırıp hiç kafanı kurcalama. Oraya bakınca herkeste bir kanser türü oluyor. Her lezyon kanser değildir. Hiç korkma canım. Çok geçmiş olsun
İdrar yollarında tesbit edildi enfeksiyon ama us 18 kasımda sorun çıkmayacsk gibi duruyor ben çok evham yaptım sanırımReaktif lenf nodu enfeksiyon kaynaklı diye biliyorum ben. Doktorunuz yorumlar tabi en doğru.
Sakin olun. Kötü sonuç çıkmaz diye düşünüyorum.İdrar yollarında tesbit edildi enfeksiyon ama us 18 kasımda sorun çıkmayacsk gibi duruyor ben çok evham yaptım sanırım
Rica ederimÇok teşekkür ederim iki gündür psikolojim altüst oldu gerçekten internet direk mezara koyuyor umarım umduğum sonuçlar çıkar