İnş benim köprücük kemiği üstünde sağlı sollu var panik atak olduğu için ciddi korku saldı en son 2022 de çektirmiştim 7 ml di en büyüğü servikal zincir de diye multp reaktif yazmışlar ama ozamandan beri baktırmadım tiroit İçin endokrine gidiyorum o usg ile bakınca sordu kbb ye görün dedi içime kuşku düştü yeri itibari ile de endişelendim her yerimi bakar oldum psikolojik olarak Kaygı da olunca kötü etti beni sizde bi tek boyunda mı acaba doktor nezaman geçer dedi nereye baksam geçmezse biyopsi köprücük kemiği kısımları biyopsi patalojikyir diyor antibiyotik tedavi sonrası enfeksiyona bağlı olanlar geçer diyor iyiden endişelendim oglumdada çok sayıda vardı sonuçları temiz çıkmıştı şükür ondada reaktif di doktorlar temiz deyince bendede reaktif çıkınca önemsememiştim hiç ama bu ara kaygı problemi yaşadığım için tetikledi tekrar sanırım oğlumu götürdüm bugün çocuk doktoruna geçmedi kontrol edilmesini istiyorum diye doktor eliyle bakıp patolojik boyutta değil dedi ve hiç bir tetkik istemedi geçeceğini bekliyor san bekleme onlar kalıcı dedi çoğu doktorda geçmeli diyor yani çok arada kaldım