- 5 Nisan 2015
- 113
- 100
- 103
- Konu Sahibi Aceleyegerekyok
-
Vücut enfeksiyon kapınca lenf bezi şişebilir bende de oldu 2 gün önce ama şimdi geçti tabi bu en basit sebebi,diğer sebeplerini bilemiyorum.[/QUO
Teşekkür ederim cevabın için..... peki boğaz enfeksiyonu geçirdin mi bununla birlikte birde nerede ki lenf bezin şişti. ağrı var mıydı??
bademciklerinde problem yok kulaklarında da yok gibi şu bir ay içinde ağır grip geçirdi... ondan sonra oldu. sinüzitte olabilir. teşekkürler cevabın için....Geçmiş olsun...kızımda var onun ki ağrılı oluyor kbb araştırmalarında sünizüt é bağlı oluyormuş annenizin vücudunda enfeksiyon olabilir.
Teşekkür ederim... içim rahatladı biraz da olsa.Öncelikle gecmis olsun,bende bu durum 2-3 defa tekrarladı.birincisi hamile iken tabi çok korktuk,araştırıldı uzun bir sure,kötü bisey çıkmadı şükür ,doktorlar su sebebe bağladı,ben agir şekilde grip olmuştum,grip mikrobu yeterince dışa vurmayinca böyle tepki vermiş demişti doktorum,diğerlerinde de stres ve gribal enfeksiyon sonrasında olmuştu.ihmale gelmez,kötü bir durum yoktur umarım,hemen bir hekime gidilmeli
benim kasığımdaki şiştiYardıma ihtiyacım var. Annemin boynunda ki lenf bezi şişti. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı..anlatırsanız sevinirim...çok üzülüyorum bir şeyler söyleyin lütfen?
Teşekkür ederim cevabın için...Geçmiş olsun.
Bana da oldu çok fenaydı açıkcası.Meğersem sinüzitmiş.Yarın doktora gidersiniz
Annem de ağrı ve hassasiyet var. enfeksiyon gibi inşAllah öyledir... Teşekkür ederimbenim kasığımdaki şişti
çok ağrı yapıyordu
sanki ateşten bişey varmış gibi yanıyodu
kocaman beze gibi olmuştu
genel cerrahi fıtıktan şüphelendi
ultrason çekildi reaktif çıktı sonuç
yani iltihaplanmış
bademcik gibi düşün, savunma sisteminin bağışıklığın düşmesi durumunda enfeksiyon lenf bezlerine vurabilirmiş. benim bademciğim değil kasığımdaki lenflerim şişti
ağrısız boyut olarak daha büyük olan ve reaktif olmayanlar tehlikeliymiş.
Cevabınız için teşekkür ederim... geçmiş olsun sizedeHic korkma. Cogu insanda olabiliyor. Genel kontrolde benim akcigerimde lenf dugumunun sistigi ortaya cikmisti.Hele mr raporu herkesin aklini kacirtacak derecedeydi. Akciger veya lenf kanseri ihtimali uzerinde durdular. Iki kere biyopsi oldum bir sey cikmadi. Kaburgalarimin etrafinda 4 dikis izide ani kaldi. Mutlaka doktora gidin ama icinizi ferah tutun
Birde kaç gün sürdü bu şişme ağrı yaptı mı hassasiyet var mıydı...Öncelikle gecmis olsun,bende bu durum 2-3 defa tekrarladı.birincisi hamile iken tabi çok korktuk,araştırıldı uzun bir sure,kötü bisey çıkmadı şükür ,doktorlar su sebebe bağladı,ben agir şekilde grip olmuştum,grip mikrobu yeterince dışa vurmayinca böyle tepki vermiş demişti doktorum,diğerlerinde de stres ve gribal enfeksiyon sonrasında olmuştu.ihmale gelmez,kötü bir durum yoktur umarım,hemen bir hekime gidilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?