• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları lenf bezi sismesi boyunda

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

fulis1985

....
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
72
8
18
Merhaba hanimlar benim 18 aylik oglum var boynunda sislik fark etti esim nohut gibi bir kac tane var sol tarafinda ilk once cok korktuk ve cocuk doktoruna gosterdik normal oldugunu soyledi be usutme grip olunca sisermis lenf bezleri.

Genede gitmedi suan oglum gene cok hasta usutu ve bitane bez biraz digerlerinegore daha buyuk, disardan bakinca gozukmuyo elimle bastirdigim zaman ele geliyo canimi SIkIyo bu olay ve doktor demisti aylarda alabilir sisin inmesi
Sizinde boyle bir durumunuz oldumu arkadaslar paylasalim

Yanlis yazdiysam kusura bakmayin simdiden tesellurler

Merhaba hanimlar benim 18 aylik oglum var boynunda sislik fark etti esim nohut gibi bir kac tane var sol tarafinda ilk once cok korktuk ve cocuk doktoruna gosterdik normal oldugunu soyledi be usutme grip olunca sisermis lenf bezleri.

Genede gitmedi suan oglum gene cok hasta usutu ve bitane bez biraz digerlerinegore daha buyuk, disardan bakinca gozukmuyo elimle bastirdigim zaman ele geliyo canimi SIkIyo bu olay ve doktor demisti aylarda alabilir sisin inmesi

4,5 yaşında oğlumda da var aynı anlattığın lenf bezi..

hasta olunca şişiyor.
ablam dr normal dedi..

Canım benim oğlumda 22 aylık ve yaklaşık 3 aydır oğlum da da 3-4 tane 1 cm geçmeyen boyutlarda var 2 tane çocuk doktoruna gösterdim ve ultrason istedim ama ailede lösemi kan hastalığı yoksa enfeksiyonlarda griplerde lenf bezleirnin şişmesi sonucu olabileceğini 1 cm geçmediği müddetçe bir şey yapılmadığını ileride kendiliğinden geçeceğini 3-4 den daha fazla da olabileceğini söylediler ultrasonda istemediler bende takipteyim büyüyecek mi diye...

mrb guzell anneler benim oglum yasinda yaklasik 3 aydir boyunda lenf bezi sismesi var 3ila 4cm arasinda kan tahlilleri yapildi cok sukr birsey cikmadi .. oglumdada internetten arastirip okudugum belirtiler yok cok sukur saglikli gorunuyor . biyopsi istendi ne yapacagimi bilmiyorum cok uzuluyorum bu duumu yasayan anneler varmi bizimle yasadiklarini anlatirsa cok memnun olurum

mrb guzell anneler benim oglum yasinda yaklasik 3 aydir boyunda lenf bezi sismesi var 3ila 4cm arasinda kan tahlilleri yapildi cok sukr birsey cikmadi .. oglumdada internetten arastirip okudugum belirtiler yok cok sukur saglikli gorunuyor . biyopsi istendi ne yapacagimi bilmiyorum cok uzuluyorum bu duumu yasayan anneler varmi bizimle yasadiklarini anlatirsa cok memnun olurum
Merhaba, benim oğlumda aynı şeyi yaşıyor. Yaptırdınız mi biyopsi. Bende çok korkuyorum

Benim oglumda hastayken sol tarafı nerdeyse komple şişmişti minik minik değildi ama geçti sonra doktor normal demişti .. ama bi tahlil yaptırın doktora danısarak nolur nolmaz

İyi günler oğlunuzun durumu nedir bizdede 3 tane vardı küçülme oldu şuan bişeyi yok dendi ama halen endişeliyim

Merhaba bayaa zaman gecmis aradan lutfen yazarmisiniz insallah cocugunuz iyidir bise cikmamistir

Benim kızımdada var 2 yıldır kac tane doktora götürdüm hepsi normal diyor ve ben çok korkuyorum sag ve sol tarafında minik minik bi kaç tane var sol tarafındaki bir tanesi dıştan ağlayınca bağırınca belli oluyor artık öyle zor bir durumdayımki kimse beni anlamıyor kafayı yiyecem 14 mm en büyüğü bilen biri bana yardım etsin

Çocukken beimde boynumun sol tarafında pinpon topu büyüklüğünde vardı. Drlar büyürse alırız demişlerdi. Hastlandığımda daha çok şişerdi. Zararsız diye biliyorum. Yıllar içinde küçülüp gider dediler ve yıllar içinde küçülerek nerdeyse kayboldu.. Çok, minik bir şekilde duruyo hala. Ve küçüldükten sonra hastalanınca şişme olayı da geçti. Şifalar diliyorum. Ama çok olan birşey ve korkulacak birşey değil diye biliyoeum tabi yine de kontrol ettirirsniz ara sıra.

Benim oglumda hastayken sol tarafı nerdeyse komple şişmişti minik minik değildi ama geçti sonra doktor normal demişti .. ama bi tahlil yaptırın doktora danısarak nolur nolmaz
Merhaba
Merhaba cok gecmis olsun şişlik gecti demissiniz nekdr surede gecti yazarmsnz

Neden byiopsi istendi? Ne yaptınız lütfen bilgi verin

Mrb son durum nedir merak ettim benimde kızımda var doktor önemsemiyor ama bu aralar artık buyudü kafasımı çevirince baya belli oluyor
Benim kızımdada var 2 yıldır kac tane doktora götürdüm hepsi normal diyor ve ben çok korkuyorum sag ve sol tarafında minik minik bi kaç tane var sol tarafındaki bir tanesi dıştan ağlayınca bağırınca belli oluyor artık öyle zor bir durumdayımki kimse beni anlamıyor kafayı yiyecem 14 mm en büyüğü bilen biri bana yardım etsin

Back