Sağlık ihmale gelmez önemli bir şey olduğunu sanmıyorum ama bazen en ufak bir ayrıntı çok önemli olabiliyor doktora gitmenizde fayda var benceValla kötü oldum yaa offfff eşimde bekleee diye bana kızıyor
Aynen canım......İçin rahat edecekse götür canım doktora en azından birşey yok dediğinde rahatlamış olursun
Hi hi
Canim 1 ay daha bekle olmazsa götürürsun bu sene son senesi sinava hazirlaniyor stresde etkilemis olabilir mi
İnşallah canım..Sağlık ihmale gelmez önemli bir şey olduğunu sanmıyorum ama bazen en ufak bir ayrıntı çok önemli olabiliyor doktora gitmenizde fayda var bence
Olabilir canımOlsun cnm 100lerden inince vücut durmuş olabilir birkaç gün
yok endişe vermek için yazmadım ama bu ay da gelmezse kadın hastalıklarına bir göster canım.Haydaaa az önce güldürdün oldu mu şimdi
Biliyorum canım fikir almak için sordum zaten teşekkür ederimyok endişe vermek için yazmadım ama bu ay da gelmezse kadın hastalıklarına bir göster canım.
Benim diyetisyenimde iki kestane bir dilim ekmeğe eşittir derdi2 kestane bir dilim ekmeğe denk..
kuzu iyiki abartmamissin
Afiyet olsun canimMenümü yazayım
Sabah
Peynir ve zeytin
Domates ve salatalık
İki dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Bir tabak kış türlüsü
Acı turşu biberi
Akşam
Bir tabak kış türlüsü
Acı turşu biberi
Yoğurt
Su 3 litre spor 30 dakika yürüyüş
Zipzip-
Noldu aşkişkom söyle
Ne oldu abla insallah bir sorun yokturNoldu aşkişkom söylemoralmanım çok bozuk ondan gelmedim. Birazdan adımımı tamamlıycam, zaten 7100 olmuş sonra menü yazmaya gelcem. Yeşilçayımı içeyim de öyle yeni oturdum daha
Bir şey derdim ama neyseeeeeNoter gelmiş . Hemen MasterFit ismini onaylatalım.
Afiyetler olsun, benim diyette en çok sıkıldığım şey akşam yemeğine karar vermek. Hiçbişey yapmıyorsam tavuklu salata fix21 Aralık menü
12.30
her zamankinden
Mantarı kaşarlı yumurtalı omlet
16.50 Ara bir havuç yeşil çay
Akşam 18.30 tavuklu salata
2.5 lt su üç olur yatana kadar
10 bin adım devam ...
Zipzip-
kırmızı kaptanın nickini bulamadım