- 27 Ekim 2008
- 3.363
- 15.850
Tamam abla resmini çektim çok teşekkür ederimEki Görüntüle 2974073
Bu tatlım...iki paket almıştım Hepsiburada' da kampanya vardı . Toplam 51.90 di. Şimdi 64.90 canım...yeni baktım...Bir pakette 60 tane süzen poşet var. Bence çok uygun...
Ne işe yarıyor bu canoEki Görüntüle 2974073
Bu tatlım...iki paket almıştım Hepsiburada' da kampanya vardı . Toplam 51.90 di. Şimdi 64.90 canım...yeni baktım...Bir pakette 60 tane süzen poşet var. Bence çok uygun...
Önce cano diyen dilini yiyim...Ne işe yarıyor bu cano
6 YK noodle ne kuzu21 Aralık 2021
sabah 10.00
1 yumurta+1 yumurta akından sucuklu biberli peynirli omlet
az domates salatalık
1 tk vişne reçeli (tanesinden)
1 dilim tbe
ara 16.00
1 orta boy muz+2 tk şekersiz fıstık ezmesi+ tarçın
kahve
yeşil çay
akşam 19.00
1 yk kür
3 tavuk köftesi
6 yk noodle
brokoli avokado salatası
şimdi yeşil çay içerim 2 fincan
yatana kadar 1,5 lt den fazla suKahve __Kokusu Zipzip-
Urasamadim senle dünden beri özledimÖnce cano diyen dilini yiyim...
Vücuttaki bütün ödem toksin ne varsa atıyor...günde en az iki defa wc molası
Senin bu koca sonun olacak sürekli baltaliyorBenimde yeme isi bitti asi oldum suan surunuyorumpis bogaz kocam soguk baklava siparis edelim derdinde direnme zamani
Kestane bende çekirdek gibi tabağın sonunu görmem lazımHergun kestane tatlı yenincede biz yaniyoruz napalim
benim kestaneler mutfakta duruyor adam bisir yiyelim çürüyecek diye başımın etini yiyor ben insan değil miyim
Harika bir çay . Dilek diye bir arkadaş vardı burada o tavsiye etmişti. Bittikçe alıyorum canım...
Büyük ihtimal 4 tane sınıf arkadaşı vardı servisinde şimdi kimse kalmadı konuşayım eski servisine dön diyorum kabul etmiyorlar yine değiştirirler diyorOy kiyamam servis arkadaşlari icin uzulmustur belki
kız ben abartmadım. 7 tane yedim sadeceYersen bende seni yerim cuma'dan önce
Sayenizde kestane sütlaç düşmanı oldum
Dimi yaaaa tadımlık yenirmi o doyana kadarSenin bu koca sonun olacak sürekli baltaliyor
Kestane bende çekirdek gibi tabağın sonunu görmem lazım
Bol wcli
Büyük ihtimal 4 tane sınıf arkadaşı vardı servisinde şimdi kimse kalmadı konuşayım eski servisine dön diyorum kabul etmiyorlar yine değiştirirler diyor
hepimizin derdi wcÖnce cano diyen dilini yiyim...
Vücuttaki bütün ödem toksin ne varsa atıyor...günde en az iki defa wc molası
Sen kimsiniz?Teşekkürler abla
Yerken gözünü çıkarmak lazımDimi yaaaa tadımlık yenirmi o doyana kadar
Başlarini sokacak bir evleri olmuş.
2 kestane bir dilim ekmeğe denk..kız ben abartmadım. 7 tane 2 yedim sadece
AijooSen kimsiniz?
Hepimizden inşallah çok mutluyum. Biraz daha sıcak hale getireceğim. Soba kurarım evlerine.Başlarini sokacak bir evleri olmuş.
Allah senden razı olsun canım
2 değil 32 kestane bir dilim ekmeğe denk..
kuzu iyiki abartmamissin
Kötü olmus canim. Bende daha once servisci benle dalga gectigi icin gitmek istemeyip ayrilmistimAgrimaz başıma iş aldim. Bugün humanin servisini değiştirdiler tabi ki ters tepti okuldan geldiğinden beri ağlıyor ,kızım konuşalım eski servisine devam et diyorum onuda kabul etmiyor artık servisle gitmicem diye tutturdu