Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bende balkonu yikadim azicik yagmis ama tozla karisik yagmis . Elimin ustune de tost makinasi dustu ya insallah iz kalmaz izgara gibi
Of çok kötü olmuş canım çok geçmiş olsun
Günaydın ablacım iyim şükür bugün enerjik uyandım da daha gelen giden yok sen nasılsın

Günaydın canım

Ayaklarına sağlık canım

Günaydın ablacım
❤❤

Hemen ilk ameliyati yapmislar suan yogun bakimda %50 diyorlar biraz iyilesme gosterirse 2. Ameliyat yapilacak hasarsiz ,saglicakla atlatir insallah 2 cocuk var rabbim sevdiklerine bagislar insallah . Su ara hep karabulutlar insallah feraha cikartir
rabbim yar yardımcısı olsun şafi ismiyle şifa versin evlatlarına bağışlasın inşallah

Etrafımda yaşayan bi annem var bunu ama ona da varis çorabı verdi dayım bunu giy dedi onu kullaniyor ameliyat demediler hiç keske bi faydamız dokunsa ama insanda çaresiz kalıyor acaba baska bir doktora daha mı gitsen
Yaaa örnek ablam var 1bucuk sene varis çorabı giydi sonuc amelyat

Evet canim medicana özel hastanede calisiyor
Ne güzel benim de hayalimdi hemsirelik ama olmadı puanım tuttu kontenjan dolu dediler baska sehirde varmış oraya da ailem göndermedi başka bölümü ben istemedim okulu bıraktım çalıştım pisman oldum liseye açıktan yazıldım bitirdim şimdi de üni sınavına hazırlanıyorum bu saatten sonra ne okurum onu da bilmiyorum

sen dün ultrason çektirecektin sonuç ne oldu gülüm geçmişe bakamadım dün
Heee cekildim canim damarlar genislemis dedi amelyat dedi,
Bursa kemalpaşada bitane bu islere bakan ayaktan dinleyip bitkisel tedavi yapan adama yazdi eşim buna benim yapacağım bisey yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…