- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Devlet hastanesine 1ay sonra randevu verdi onuda denedimAllah şifasını versin inşallah cnmgencmis daha cabuk toparlanir insallah
Sana da geçmiş olsun cnm
Bide baska dr mi gitsen acaba cnm
Çok geçmiş olsun.Eki Görüntüle 2961549
Cordelia @Zeynebim2020 dun bu kadar oldu bilekligim, aksam ustu esimin kuzeni beyin kanamasi gecirdi acil ciktik tel almamisim yanima
Günaydın ablacım iyim şükür bugün enerjik uyandım da daha gelen giden yokGunaydin canim nasilsin nasil oldun
Günaydın canımGünaydın kıslaryazamadım bir türlü
Ayaklarına sağlık canım
Günaydın ablacımGunaydinnn kizlar
Etrafımda yaşayan bi annem var bunu ama ona da varis çorabı verdi dayım bunu giy dedi onu kullaniyor ameliyat demediler hiç keske bi faydamız dokunsa ama insanda çaresiz kalıyor acaba baska bir doktora daha mı gitsenNapayım cidden hiç bir fikrim yok
Günaydın ablacim ❤
çok geçmiş olsun gülüm, eşinin kuzeniyse gençtir daha değil mi durumu nasıl şimdiEki Görüntüle 2961549
Cordelia @Zeynebim2020 dun bu kadar oldu bilekligim, aksam ustu esimin kuzeni beyin kanamasi gecirdi acil ciktik tel almamisim yanima
Kızın Elif bursa merkezinde özel hastanedemi çalışıyorÇok iyi çok
Kizda ariyor anne günü alcam bak haberin olsun diy
Of çok kötü olmuş canım çok geçmiş olsunBende balkonu yikadim azicik yagmis ama tozla karisik yagmis . Elimin ustune de tost makinasi dustu ya insallah iz kalmaz izgara gibi
❤❤Günaydın ablacım iyim şükür bugün enerjik uyandım da daha gelen giden yoksen nasılsın
Günaydın canım
Ayaklarına sağlık canım
Günaydın ablacım
rabbim yar yardımcısı olsun şafi ismiyle şifa versin evlatlarına bağışlasın inşallahHemen ilk ameliyati yapmislarsuan yogun bakimda %50 diyorlar biraz iyilesme gosterirse 2. Ameliyat yapilacak hasarsiz ,saglicakla atlatir insallah 2 cocuk var rabbim sevdiklerine bagislar insallah . Su ara hep karabulutlar insallah feraha cikartir
Evet canim medicana özel hastanede calisiyorKızın Elif bursa merkezinde özel hastanedemi çalışıyor
Yaaa örnek ablam var 1bucuk sene varis çorabı giydi sonuc amelyatEtrafımda yaşayan bi annem var bunu ama ona da varis çorabı verdi dayım bunu giy dedi onu kullaniyor ameliyat demediler hiç keske bi faydamız dokunsa ama insanda çaresiz kalıyor acaba baska bir doktora daha mı gitsen
Herşey üst üste gelmiş canım durumu nasıl şu an Allah acil şifalar versinEki Görüntüle 2961549
sen dün ultrason çektirecektin sonuç ne oldu gülüm geçmişe bakamadım dünPlates demistim sen yanliş anladin
Iyiyim bende savol
Ameliyet olduktan sonra tekrar etti mi ablaYaaa örnek ablam var 1bucuk sene varis çorabı giydi sonuc amelyat
Günaydın canim ❤Günaydın, huzurlu, mutlu güzel bir gün dilerim.
Ne güzel benim de hayalimdi hemsirelik ama olmadı puanım tuttu kontenjan dolu dediler baska sehirde varmış oraya da ailem göndermedi başka bölümü ben istemedim okulu bıraktım çalıştım pisman oldum liseye açıktan yazıldım bitirdim şimdi de üni sınavına hazırlanıyorum bu saatten sonra ne okurum onu da bilmiyorumEvet canim medicana özel hastanede calisiyor
Heee cekildim canim damarlar genislemis dedi amelyat dedi,sen dün ultrason çektirecektin sonuç ne oldu gülüm geçmişe bakamadım dün