Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım nasıl oldunGünaydın kıslar yazamadım bir türlü
Bizimde öyle oldu canım ya 2 senedir oturuyorum ilk kez böyle bişeyle karşılaştık..Camlardan su giriyor burdan okadar diyim sana
Canım ya sen biraz okusana kendine sanki üst üste geliyor bişeylerBende balkonu yikadim azicik yagmis ama tozla karisik yagmis . Elimin ustune de tost makinasi dustu ya insallah iz kalmaz izgara gibi
Kahvaltı yapmadın mı migim ?Karnım gururluyor
Niyetlenemedim bugün
Aynı durumdayım canım hâlaaa devam eden yagmur varBizimde öyle oldu canım ya 2 senedir oturuyorum ilk kez böyle bişeyle karşılaştık..
Dün komşular çaya gelmişti onlar gitti çocuk odasının güneşliğini çekeyim dedim hava kararmıştı bi baktım yere 1 bardak su dökülmüş sanki bende çocuklar döktü sandım.. Sonra baktım ki Pencerenin montaj yapılan köşe yerinden sızdırmış rüzgar yağmuru içeri doldurmuş.. silikonu mu yapışkanı mı artık yıpranmış..
Ay görmesek parkeler siserdi havlu sıkıştırdım o bile 1-2 saat sonra sırılsıklamdı
Hayır öğlen yiyecegim aralıklı oruç yapıyorumKahvaltı yapmadın mı migim ?
Çok sağol abla iyi diyeyim iyi olayım dünden daha iyiyim öksürük başladı gece şu an şiddetli degil insaAllah çoğalmazGünaydın canım nasıl oldun
Bende yalovadayım yakınızAynı durumdayım canım hâlaaa devam eden yagmur var
Kaç saat arayla yiyeceksin ?Hayır öğlen yiyecegim aralıklı oruç yapıyorum
Çok iyi çokE Elif_Eylul kapranim ayağın nasıl oldu
Ay ameliyata gerek kalmadan şifa bulursun insaAllah ablaÇok iyi çok
Kizda ariyor anne günü alcam bak haberin olsun diye
Napayım cidden hiç bir fikrim yokAy ameliyata gerek kalmadan şifa bulursun insaAllah abla
Günaydın ablacim ❤Gunaydinnn kizlar
Allah şifasını versin inşallah cnm gencmis daha cabuk toparlanir insallahHemen ilk ameliyati yapmislar suan yogun bakimda %50 diyorlar biraz iyilesme gosterirse 2. Ameliyat yapilacak hasarsiz ,saglicakla atlatir insallah 2 cocuk var rabbim sevdiklerine bagislar insallah . Su ara hep karabulutlar insallah feraha cikartir
Sana da geçmiş olsun cnmBende balkonu yikadim azicik yagmis ama tozla karisik yagmis . Elimin ustune de tost makinasi dustu ya insallah iz kalmaz izgara gibi
Bide baska dr mi gitsen acaba cnmNapayım cidden hiç bir fikrim yok
12 den 8 de kadarKaç saat arayla yiyeceksin ?