Popüler Konu LenaG ile MasterFit

29.11.2021 Pazartesi
20211129_233907.jpg

Cordelia Cordelia
C _CikiLeta

Camlardan su giriyor burdan okadar diyim sana
Bizimde öyle oldu canım ya 2 senedir oturuyorum ilk kez böyle bişeyle karşılaştık..
Dün komşular çaya gelmişti onlar gitti çocuk odasının güneşliğini çekeyim dedim hava kararmıştı bi baktım yere 1 bardak su dökülmüş sanki 😱 bende çocuklar döktü sandım.. Sonra baktım ki Pencerenin montaj yapılan köşe yerinden sızdırmış rüzgar yağmuru içeri doldurmuş.. silikonu mu yapışkanı mı artık yıpranmış..
Ay görmesek parkeler siserdi havlu sıkıştırdım o bile 1-2 saat sonra sırılsıklamdı😱

Bizimde öyle oldu canım ya 2 senedir oturuyorum ilk kez böyle bişeyle karşılaştık..
Dün komşular çaya gelmişti onlar gitti çocuk odasının güneşliğini çekeyim dedim hava kararmıştı bi baktım yere 1 bardak su dökülmüş sanki 😱 bende çocuklar döktü sandım.. Sonra baktım ki Pencerenin montaj yapılan köşe yerinden sızdırmış rüzgar yağmuru içeri doldurmuş.. silikonu mu yapışkanı mı artık yıpranmış..
Ay görmesek parkeler siserdi havlu sıkıştırdım o bile 1-2 saat sonra sırılsıklamdı😱
Aynı durumdayım canım hâlaaa devam eden yagmur var

Hemen ilk ameliyati yapmislar :KK43: suan yogun bakimda %50 diyorlar biraz iyilesme gosterirse 2. Ameliyat yapilacak hasarsiz ,saglicakla atlatir insallah 2 cocuk var rabbim sevdiklerine bagislar insallah . Su ara hep karabulutlar insallah feraha cikartir
Allah şifasını versin inşallah cnm 😔gencmis daha cabuk toparlanir insallah
Bende balkonu yikadim azicik yagmis ama tozla karisik yagmis . Elimin ustune de tost makinasi dustu ya insallah iz kalmaz izgara gibi :KK43:
Sana da geçmiş olsun cnm 😔
Napayım cidden hiç bir fikrim yok🤷🏼‍♀️
Bide baska dr mi gitsen acaba cnm

X