Bizimde gece yagan cam balkondan iceri girmis kedi oynuyor sularlaRüzgarla karısik yağyor camlara havlu koydum
Kiyamam oyun çıkmış onaBizimde gece yagan cam balkondan iceri girmis kedi oynuyor sularla
Günaydın kızlar
Teşekkürler canım75 di galiba diyete başladığım da işte şimdi ki güncel kilom 59,1
Teşekkürler canım
Günaydın kızlar
Ay geçmiş olsun Rabbim o çocukların yüzü suyu hürmetine iylestirsin çocuklarının başında dursun inşallah
Coook geçmiş olsun...rabbbin ailesine bağışlasın...gerçekten çok zor bı durum...kaç yaşında ydi
geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah
Amin kizlar allah razi olsun. 42 yasinda 72 saat uyutacaklarmis sonrasina bakacaklarmisAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Puding,dondurma,1tabak dolusu manti aksam bulgur pilavi ödül günunmüydü
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Gecmis olsun Allah sifa versin inşaAllah
Cok seviyor suyla oynamayi gecen gunde yagmur yagdi balkondan içeri girmediKiyamam oyun çıkmış ona
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Canım hersey bizim icin artık genç yaşlı cocuk bakmiyorAmin kizlar allah razi olsun. 42 yasinda 72 saat uyutacaklarmis sonrasina bakacaklarmis
Günaydın canımGünaydın kızlar
Bende balkonu yikadim azicik yagmis ama tozla karisik yagmis . Elimin ustune de tost makinasi dustu ya insallah iz kalmaz izgara gibiBizimde gece yagan cam balkondan iceri girmis kedi oynuyor sularla
iyiyim cnm fellüzüm
Gecmis olsun canimBende balkonu yikadim azicik yagmis ama tozla karisik yagmis . Elimin ustune de tost makinasi dustu ya insallah iz kalmaz izgara gibi
Aynen oyle canim 2dk sonrasinin garantisi yok .Canım hersey bizim icin artık genç yaşlı cocuk bakmiyor
Günaydın
Günaydın kızlarGünaydın kızlar
Bende iyiyimiyiyim cnm fellüzüm
sen nasılsın
çiçeklerin sahibi geldimi
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinEki Görüntüle 2961549
@Cordeliaa @Zeynebim2020 dun bu kadar oldu bilekligim, aksam ustu esimin kuzeni beyin kanamasi gecirdi acil ciktik tel almamisim yanima
Gunaydin canim nasilsin nasil oldunGünaydın kızlar
Hey Allahim ya gecmis olsunBende balkonu yikadim azicik yagmis ama tozla karisik yagmis . Elimin ustune de tost makinasi dustu ya insallah iz kalmaz izgara gibi
Günaydın canim ❤Günaydın kıslaryazamadım bir türlü