- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Bende dedim test yap sonra kekik kuvvetlidirCanım gebelik varsa risk oluşturur aman emin olmadan girme öyle şeylere..
Gebelik negatif çıkarsa dikkat et bundan sonra böyle gerilme canım o da etkiliyor..
Korku gerçeği değiştirmeyecek ki bir an önce yap kurtul canımYok yapmaya çalışıcam benim yüzümden kaybedilsin istemiyorum canım
Yarın direk kan testi vereyim dedim de o da elektrikler kesilecekmis bide haberleri duyunca çıkmaya korkarım Allah korusun bişey olur diye ya pozitif çıkarsa naparim çok eminim kafayı yerim psikolojim bozulur
Iyi geceler pikaİyi geceler kızlar
Iyi geceler canim ❤İyi geceler kızlar
Iyi geceler kaptanimIyi geceler kizlar ❤
Geçmiş olsun canimYok canım ne kusuru çok haklısın bugün ki halsizligi yaşadıktan sonra kendimi aç bırakmayacağım gerçekten hastanelik olacaktım daha yeni toparladım sayılır
Bebe bıraksa 13 dk 3 kez durdukHadi başla
Patates anlamışKiz yapar dedik ne dedik pilates
Once test yap emin ol.Yok yapmaya çalışıcam benim yüzümden kaybedilsin istemiyorum canım
Yarın direk kan testi vereyim dedim de o da elektrikler kesilecekmis bide haberleri duyunca çıkmaya korkarım Allah korusun bişey olur diye ya pozitif çıkarsa naparim çok eminim kafayı yerim psikolojim bozulur
Benimde geçen ay gecikti ya anliyorum seni. Ama test yapip bakman lazim bende zor yaptim ama yapinca rahatladim ve oldumSağol canım, kekik vardı da çok kullanmadığım için tarih geçmiş olabilir bakayım bi
Helva yemeye gelirim artıkÖlürse kız mevlit okutcam
21 gün hic tamamlayamadim. Ama nisan mayis arasinda 2 3 kacamakla 6.5 kg verdim. İncelmede cok iyi olmuştu. Bak resim atayim birazdan
Eninde sonunda öğreneceksin.
Anladım canım öyle yapayımC _CikiLeta canım adetin geçtiyse test alıp evde yapabilirsin.. günün geçtiyse yanlış çıkma ihtimali pek yok..
Gebelikten emin olmadan adet söktürücü sakın kullanma Allah muhafaza canım..
Bir de kendini aç bırakma takım bu kazanılır kaybedilir önemli olan sağlık..
bir anda vücudun tepki verir bi hastalık ortaya çıkarır canım Allah korusun dikkat et..
Bence hepimizin düzenli dikkatli beslenmesi lazım.. Yani kaçamak konusu istisna ama aç kalmadan bu işi halletmemiz lazım..
Ay inşallah olurum canım bi daha temkinli olurumCanım gebelik varsa risk oluşturur aman emin olmadan girme öyle şeylere..
Gebelik negatif çıkarsa dikkat et bundan sonra böyle gerilme canım o da etkiliyor..
Ayaklarına sağlık kaptanım
Bugün 6 gündür geçiyor canımKaç gündür olmuyorsun Canim
Bakicam canım yarın hava durumuna göre çocukları mecburen götürüyorum kendimle bakacak kimse yokKorku gerçeği değiştirmeyecek ki bir an önce yap kurtul canım
İyi geceler canımİyi geceler kızlar
İyi geceler canımIyi geceler kizlar ❤
Sağol canımGeçmiş olsun canim
Aynen canımOnce test yap emin ol.
Çok zor bir durum 2,3 ay düzenli oldum zaten düzensiz olan biriyim ama ne olduysa kaç aydır düzenli oluyordu korkuttu bu sefer bekliyorum çaresizce stresli diyim hattaBenimde geçen ay gecikti ya anliyorum seni. Ama test yapip bakman lazim bende zor yaptim ama yapinca rahatladim ve oldum