Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Zorlanıyorsan oldugu kadar yap canim bugun
Test yapsan aslinda canim kafanda rahatlar
Yok yapmaya çalışıcam benim yüzümden kaybedilsin istemiyorum canım

Yarın direk kan testi vereyim dedim de o da elektrikler kesilecekmis bide haberleri duyunca çıkmaya korkarım Allah korusun bişey olur diye ya pozitif çıkarsa naparim çok eminim kafayı yerim psikolojim bozulur

C _CikiLeta bir test al yap yoksa eger
Kekik suyu içmenin en önemli faydalarından birisi de adet söktürücü olmasıdır. Belirli nedenlerden ötürü geciken adetin sökülmesine yardımcı olur. Bunun yanı sıra regl döneminin daha az ağrısız ve daha hafif geçmesine yardımcı olur.

Deme öyle

Cesaret edemiyorum test yapmaya kekige bakicam canım sağol

12.00 1 yumurtalı Salata 1 dilim peynir 2 zeytin 4 5 tane patates kızartması yeşillik domates salatalık biber 1 nescafe
18.00 fırında tavuklu Patatesli türlü 2 yk yoğurt Salata
1.5 litre su E Elif_Eylul Cordelia Zipzip- @Zeynebim2020

Eklentiler

• 20211129_205146.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 23
C _CikiLeta canım adetin geçtiyse test alıp evde yapabilirsin.. günün geçtiyse yanlış çıkma ihtimali pek yok..
Gebelikten emin olmadan adet söktürücü sakın kullanma Allah muhafaza canım..
Bir de kendini aç bırakma takım bu kazanılır kaybedilir önemli olan sağlık..
bir anda vücudun tepki verir bi hastalık ortaya çıkarır canım Allah korusun dikkat et..
Bence hepimizin düzenli dikkatli beslenmesi lazım.. Yani kaçamak konusu istisna ama aç kalmadan bu işi halletmemiz lazım..

Aramıza hoşgeldinn

Kaç gündür olmuyorsun Canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…