Burda yokEngelli ve hamile personelde izinli canım yarın Allah ailelerine sabır versin
Yok yapmaya çalışıcam benim yüzümden kaybedilsin istemiyorum canımZorlanıyorsan oldugu kadar yap canim bugun
Test yapsan aslinda canim kafanda rahatlar
Deme öyleYok yapmaya çalışıcam benim yüzümden kaybedilsin istemiyorum canım
Yarın direk kan testi vereyim dedim de o da elektrikler kesilecekmis bide haberleri duyunca çıkmaya korkarım Allah korusun bişey olur diye ya pozitif çıkarsa naparim çok eminim kafayı yerim psikolojim bozulur
Ama benimki ev yapimıElmalı kurabiye almış eşim..
Napıyoruz yemiyoruz dünkü hurmaları yok etmeye çalışıyoruz
E Elif_Eylul seninki ev yapımı mıydı ?
Şu 5 tane yediğin kurabiye hani
Ay paketi görünce sen geldin aklımaEki Görüntüle 2961413
Sağol canım, kekik vardı da çok kullanmadığım için tarih geçmiş olabilir bakayım biÜzme kendini yaaa geçmiş olsun canım,kekik suyu kaynatsan belkide adetini getirir
Cesaret edemiyorum test yapmaya kekige bakicam canım sağol
Ay yapmayın yaa bakmicamElmalı kurabiye almış eşim..
Napıyoruz yemiyoruz dünkü hurmaları yok etmeye çalışıyoruz
E Elif_Eylul seninki ev yapımı mıydı ?
Şu 5 tane yediğin kurabiye hani
Ay paketi görünce sen geldin aklımaEki Görüntüle 2961413
Eninde sonunda öğreneceksin.Cesaret edemiyorum test yapmaya kekige bakicam canım sağol
Afiyet olsun canim ❤12.00 1 yumurtalı Salata 1 dilim peynir 2 zeytin 4 5 tane patates kızartması yeşillik domates salatalık biber 1 nescafe
18.00 fırında tavuklu Patatesli türlü 2 yk yoğurt Salata
1.5 litre su E Elif_EylulCordelia Zipzip- @Zeynebim2020
Ay en güzeli ev yapımı zaten bu market işi işte idare eder tarzda maksat nefis körelsin..Ama benimki ev yapimı
İvittŞekersiz beslenme mi?
Aramıza hoşgeldinnTabii ki hemen doldurayım
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Hüsna
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 158
KİLONUZ: diyetisyende en son 60.5ti ama 2 haftadır bol kaçamak ve 0 diyetle ne hale geldim bende bilmiyorum.
HEDEF KİLONUZ: 53
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ: endüstriyel tasarımcı
ÇOCUK SAYISI: -
KİLO ALMA NEDENİNİZ: duygusal açlık
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: insülin direncim var sabah akşam 500 mg matofin kullanmaya başladım 1 haftadır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kilolu olmak hem sağlığımı hemde psikolojimi çok etkiliyordu. 1 senedir 74 Kgden 60 kgye düştüm ama son 7 kiloda - tabii artmadıysa son 7 - motivasyonumu aşırı kaybettim.
Canım gebelik varsa risk oluşturur aman emin olmadan girme öyle şeylere..Cesaret edemiyorum test yapmaya kekige bakicam canım sağol
Kaç gündür olmuyorsun CanimOfff bakmayın böyle güldüğüme o kadar çok agresifim ki iki gündür baş ağrısı var vücudum da kırgınlık var hep bağırıp çağırmak istiyorum reglde olamadım güzel bir uykuda yok çok doluyum adımlar daha bitmedi ufaklık izin vermiyor
Afiyet olsun canım12.00 1 yumurtalı Salata 1 dilim peynir 2 zeytin 4 5 tane patates kızartması yeşillik domates salatalık biber 1 nescafe
18.00 fırında tavuklu Patatesli türlü 2 yk yoğurt Salata
1.5 litre su E Elif_EylulCordelia Zipzip- @Zeynebim2020