Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Zorlanıyorsan oldugu kadar yap canim bugun:KK43:
Test yapsan aslinda canim kafanda rahatlar:KK43:
Yok yapmaya çalışıcam benim yüzümden kaybedilsin istemiyorum canım

Yarın direk kan testi vereyim dedim de o da elektrikler kesilecekmis bide haberleri duyunca çıkmaya korkarım Allah korusun bişey olur diye ya pozitif çıkarsa naparim çok eminim kafayı yerim psikolojim bozulur 😔

C _CikiLeta bir test al yap yoksa eger
Kekik suyu içmenin en önemli faydalarından birisi de adet söktürücü olmasıdır. Belirli nedenlerden ötürü geciken adetin sökülmesine yardımcı olur. Bunun yanı sıra regl döneminin daha az ağrısız ve daha hafif geçmesine yardımcı olur.

Elmalı kurabiye almış eşim..
Napıyoruz yemiyoruz dünkü hurmaları yok etmeye çalışıyoruz 🤪
E Elif_Eylul seninki ev yapımı mıydı ?
Şu 5 tane yediğin kurabiye hani😄😄
Ay paketi görünce sen geldin aklıma 😄😄 4E5559A1-93E3-4362-9D35-683E3743B9F3.jpeg

Yok yapmaya çalışıcam benim yüzümden kaybedilsin istemiyorum canım

Yarın direk kan testi vereyim dedim de o da elektrikler kesilecekmis bide haberleri duyunca çıkmaya korkarım Allah korusun bişey olur diye ya pozitif çıkarsa naparim çok eminim kafayı yerim psikolojim bozulur 😔
Deme öyle🤦🏻‍♀️

C _CikiLeta bir test al yap yoksa eger
Kekik suyu içmenin en önemli faydalarından birisi de adet söktürücü olmasıdır. Belirli nedenlerden ötürü geciken adetin sökülmesine yardımcı olur. Bunun yanı sıra regl döneminin daha az ağrısız ve daha hafif geçmesine yardımcı olur.
Cesaret edemiyorum test yapmaya kekige bakicam canım sağol 😘

12.00 1 yumurtalı Salata 1 dilim peynir 2 zeytin 4 5 tane patates kızartması yeşillik domates salatalık biber 1 nescafe
18.00 fırında tavuklu Patatesli türlü 2 yk yoğurt Salata
1.5 litre su E Elif_Eylul Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- @Zeynebim2020

Eklentiler

• 20211129_205146.jpg
    20211129_205146.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 23
C _CikiLeta canım adetin geçtiyse test alıp evde yapabilirsin.. günün geçtiyse yanlış çıkma ihtimali pek yok..
Gebelikten emin olmadan adet söktürücü sakın kullanma Allah muhafaza canım..
Bir de kendini aç bırakma takım bu kazanılır kaybedilir önemli olan sağlık..
bir anda vücudun tepki verir bi hastalık ortaya çıkarır canım Allah korusun dikkat et..
Bence hepimizin düzenli dikkatli beslenmesi lazım.. Yani kaçamak konusu istisna ama aç kalmadan bu işi halletmemiz lazım..

Tabii ki hemen doldurayım

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Hüsna
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 158
KİLONUZ: diyetisyende en son 60.5ti ama 2 haftadır bol kaçamak ve 0 diyetle ne hale geldim bende bilmiyorum.
HEDEF KİLONUZ: 53
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ: endüstriyel tasarımcı
ÇOCUK SAYISI: -
KİLO ALMA NEDENİNİZ: duygusal açlık
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: insülin direncim var sabah akşam 500 mg matofin kullanmaya başladım 1 haftadır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kilolu olmak hem sağlığımı hemde psikolojimi çok etkiliyordu. 1 senedir 74 Kgden 60 kgye düştüm ama son 7 kiloda - tabii artmadıysa son 7 - motivasyonumu aşırı kaybettim.
Aramıza hoşgeldinn 💕

Offf bakmayın böyle güldüğüme o kadar çok agresifim ki iki gündür baş ağrısı var vücudum da kırgınlık var hep bağırıp çağırmak istiyorum reglde olamadım güzel bir uykuda yok çok doluyum adımlar daha bitmedi ufaklık izin vermiyor 😔😔😔😔😔
Kaç gündür olmuyorsun Canim

X