- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Bu ara yoruldun üşütmüşsundür gecmis olsun canim
Patates yapmış olmasin
Bu ara yoruldun üşütmüşsundür gecmis olsun canim
Patates yapmış olmasin
Ama çok güzelBende dun izledim :)
3 gun kaldi :))Ama çok güzel
Nasıl kırıldıysam 2 defa alıntılamışım sen anla işte. Patateste sevmem halbuki bari sevdiğim bişey diyeydin
Aynen canım dikkat edicem inşallahBir daha yapma canım saglikli beslenmekten asla taviz verme sonucu kötü oluyor
Tamam iste bende mıçarak dedim
Heryerde kesilmis canimYarin elektrik gidecekmis 8 saat kadar
Zorlanıyorsan oldugu kadar yap canim bugunOfff bakmayın böyle güldüğüme o kadar çok agresifim ki iki gündür baş ağrısı var vücudum da kırgınlık var hep bağırıp çağırmak istiyorum reglde olamadım güzel bir uykuda yok çok doluyum adımlar daha bitmedi ufaklık izin vermiyor
Ayaklarına sağlık canım
Üzme kendini yaaa geçmiş olsun canım,kekik suyu kaynatsan belkide adetini getirirOfff bakmayın böyle güldüğüme o kadar çok agresifim ki iki gündür baş ağrısı var vücudum da kırgınlık var hep bağırıp çağırmak istiyorum reglde olamadım güzel bir uykuda yok çok doluyum adımlar daha bitmedi ufaklık izin vermiyor
Planli kesinti bizimki canim bakim yapilacakmisHeryerde kesilmis canim
Daha olmadınmıOfff bakmayın böyle güldüğüme o kadar çok agresifim ki iki gündür baş ağrısı var vücudum da kırgınlık var hep bağırıp çağırmak istiyorum reglde olamadım güzel bir uykuda yok çok doluyum adımlar daha bitmedi ufaklık izin vermiyor