- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Wooooww ben şimdi başlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gıdım gıdım at amaBen gıdım adım atayım
Engelli ve hamile personelde izinli canım yarın Allah ailelerine sabır versinLodos varken kimse dişariya çıkmamalı işe gidenler ne olacak okullar tatil edilmesi iyi olmuş haberlerde gördüm çok fena lodos olmış çatılar hep düşmüş
Çok üzüldüm yavrucaklar annesiz kaldı yakınlarına Allah sabır versin
Ben daha 6 bin deyimGıdım gıdım at ama
Afiyet olsun canim ❤29 kasım menü
10:20
Yarımdan büyük yufka (Kızartılmış)
1 y.k çökelek
1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi (glutensiz)
1dilim ağlayan pasta
13:30
3 tane köfte
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt çorbası
18:30
Fırın tavuk patates 1 porsiyon
1 porsiyon bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt çorbası
Su 2 lt
Menüm için gerçekten çok özür diliyorum kaptanlarım ve Kırmızı takımım kendimi çok aşırı aç bırakıp kan şekerim yerle bir oldu gözüm bişey görmedi, dikkat edicem cumaya kadar bir daha kendimi bu kadar aç bırakmayacağım
Zipzip- E Elif_Eylul
Izledin mi fragmani :)
EvetIzledin mi fragmani :)
Eee daha daha nasılsınız
Bende dun izledim :)
Ayaklarına sağlık canım
Ay benim yerimde başkası aç kalsa bu kadar o bütün pasta borcami götürürdü halen kırgınlık var vücudum da tavuğu doğrarken bile halsizdimTaslayin kırmızı takım kaptaninı adım cezası geliyor kesin
Bir daha bu kadar aç bırakma kendini canım
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canım
Ama hiç ödül yapmıyor hafta sonuda hicbirsey yemedi
Pasta nasıl gitti anlamadım bile inan kiBiz adım atarken megersem biri pasta götürüyormus
İnşallah yediklerim erir yüzünü kara çıkarmam inşallah canım ablam2gün menüsü çok kötuydü şuan doydu bence cumaya eksiyle gelicekeminim öyle beni yanıltmazsa
Bir daha yapma canım saglikli beslenmekten asla taviz verme sonucu kötü oluyorAy benim yerimde başkası aç kalsa bu kadar o bütün pasta borcami götürürdü halen kırgınlık var vücudum da tavuğu doğrarken bile halsizdim
Yok canım ne kusuru çok haklısın bugün ki halsizligi yaşadıktan sonra kendimi aç bırakmayacağım gerçekten hastanelik olacaktım daha yeni toparladım sayılır