- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Iste cokta yiyebilirdin canim tutam yada sayi degil 1fincan dahada tok tutar 1bardak ayran süt yada proteinli süt alip atsana çantana1 Türk kahvesi fincanı bile değildi zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iste cokta yiyebilirdin canim tutam yada sayi degil 1fincan dahada tok tutar 1bardak ayran süt yada proteinli süt alip atsana çantana1 Türk kahvesi fincanı bile değildi zaten.
Teşekkür ederim canımblonde ambition takıma hoşgeldin canım
Başlangıcın hayırlı olsun umarım kısa sürede sağlıkla istediğin ideal kilona kavuşursun
Anladim hayirlisi olsun bakalim 2 ay once kapandi yarismalarEski üye sayılırım 4 sene önce cuma yarışmaları vardı ama kapatılmış sanırım. Hangi takımda olduğumu da tam hatırlamıyorum annemle bir hesap açıp analı kızlı kilo vermeye çalışmıştık ve verememiştik hesabın şifresini unutunca öyle kaybettik gitti
Yarın dengelersin sporla afiyet olsun1 tutam işte. öğlen yediğim sebze tutmadı beni. akşam da sebze vardı. kilom fazla canım. yemeseydim açlık bastırırdı.
O zaman iyi :) bi avuç kadarıysa tmm1 Türk kahvesi fincanı bile değildi zaten.
Yarın bende koyayım leblebiyi bi fincan ölçüyleIste cokta yiyebilirdin canim tutam yada sayi degil 1fincan dahada tok tutar 1bardak ayran süt yada proteinli süt alip atsana çantana
Evet koy ara ögunde ye aslinda beyaz nohut varya o hem daha tok tutuyor hemde et yemiyosun misal o et yerine geciyor proteinYarın bende koyayım leblebiyi bi fincan ölçüyle
bakma bugün iki öğünde de yoğurt vardı ama normalde yoğurt, süt, ayran çok gaz yapıyor ben de. iki öğünde sebze olunca mecbur yedim. yani çok tercih etmiyorum.Iste cokta yiyebilirdin canim tutam yada sayi degil 1fincan dahada tok tutar 1bardak ayran süt yada proteinli süt alip atsana çantana
Tamam sen bilirsinbakma bugün iki öğünde de yoğurt vardı ama normalde yoğurt, süt, ayran çok gaz yapıyor ben de. iki öğünde sebze olunca mecbur yedim. yani çok tercih etmiyorum.
ama o kadar leblebi yetti bugünlük. yanında takviye olunca.
kız noldu gene elini başına koydunTamam sen bilirsin
Lodos tan canımYa neden ki?
Gidip almam lazım beyaz nohutu en çok onu severimEvet koy ara ögunde ye aslinda beyaz nohut varya o hem daha tok tutuyor hemde et yemiyosun misal o et yerine geciyor protein
Hoşgeldin canımTabii ki hemen doldurayım
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Hüsna
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 158
KİLONUZ: diyetisyende en son 60.5ti ama 2 haftadır bol kaçamak ve 0 diyetle ne hale geldim bende bilmiyorum.
HEDEF KİLONUZ: 53
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ: endüstriyel tasarımcı
ÇOCUK SAYISI: -
KİLO ALMA NEDENİNİZ: duygusal açlık
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: insülin direncim var sabah akşam 500 mg matofin kullanmaya başladım 1 haftadır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kilolu olmak hem sağlığımı hemde psikolojimi çok etkiliyordu. 1 senedir 74 Kgden 60 kgye düştüm ama son 7 kiloda - tabii artmadıysa son 7 - motivasyonumu aşırı kaybettim.
Ayaklarını mi usuttun acabaKarnım ağrıyor
Iyiyim sen nasilsinEee daha daha nasılsınız
Olabilir canım bu ara ev temizledimAyaklarını mi usuttun acaba