Anam ne yedin acabaYok tavukla bulgurla olacak şey değil bu
Anam gece gece sokaklarda gezme kız
Woowww iyimis ben daha tatlıyı yemedim kocamı bekledim sonra bensiz yedin diye küsüyor
Allah razı olsun o zamanSeni bir 30 sayfadan daha kurtarsın diye yazdı
2 aya yakındır böyleyiz gündüzleri çok güzelde akşam uyanmıyor ağlıyor. Ayılamıyor onu napcam bilmiyorum. Gündüz kolay oldu bizde gecede daha var herhalde diye zorlamıyorum. İnşallah onuda bırakırızAy inşallah kolay geçer canım ben napicam acaba
Ben de eşimle yiyecektim ama 7 den sonra yemiyorum. Yarısını ona bırakacaktım sonra dedim ki aman bosver ye gitsin.C Chikolata_gozlum sana da kalmadı.
Kız seni düşündü her zamanki gibi düşünceli
Senin kafan güzel sen ne yedin.Anam ne yedin acaba
İnşallah canım kolay geçer de kurtulursun hep bize bakıyor bu işler2 aya yakındır böyleyiz gündüzleri çok güzelde akşam uyanmıyor ağlıyor. Ayılamıyor onu napcam bilmiyorum. Gündüz kolay oldu bizde gecede daha var herhalde diye zorlamıyorum. İnşallah onuda bırakırız
Yazdıklarım harici birşey yemedimSenin kafan güzel sen ne yedin.Ben normal sebze çorbası içdim + pancar salatası yapmıştım
Olsun canım sana Afiyet olsunBen de eşimle yiyecektim ama 7 den sonra yemiyorum. Yarısını ona bırakacaktım sonra dedim ki aman bosver ye gitsin.C Chikolata_gozlum sana da kalmadı.
İkiz mi bekliyor
Kac yasinda ? Bizimki 2.5 yasinda, uykusu agir . Bayilmis gibi uyuyor, uyuyamayiz diye diye uyuyor.2 aya yakındır böyleyiz gündüzleri çok güzelde akşam uyanmıyor ağlıyor. Ayılamıyor onu napcam bilmiyorum. Gündüz kolay oldu bizde gecede daha var herhalde diye zorlamıyorum. İnşallah onuda bırakırız
İnşallah. Sizde kolay atlatırsınız inşallahİnşallah canım kolay geçer de kurtulursun hep bize bakıyor bu işler
Ay canım inşallahİnşallah. Sizde kolay atlatırsınız inşallah
Basin sagolsuncovid değil canım. kalpten
Yaaa çok düşünceli bilmezmiyimKız seni düşündü her zamanki gibi düşünceli