Ben Diyarbakir karpuzu getirdim onaKarpuzlar içi boşalmışkütür kütür değilmiş küstü gitti
4 sokak kaldı. Geliyorum
30 küsür sayfa geçmiş yaptım şimdimi yazılır buAz yazmayın gelsin C Chikolata_gozlum
Anam gece gece sokaklarda gezme kız4 sokak kaldı. Geliyorum
Seni bir 30 sayfadan daha kurtarsın diye yazdı30 küsür sayfa geçmiş yaptım şimdimi yazılır bu
Nasılda tanıyor beniOkuyup iyi geceler deyip yatar
Kız sen ne yedin bugün
Çok güzel yerde nokta koymuşsunuz bizde geceleri bezle uyuyoruz biz derken kızımAbla dur iki lafin belini kirakcis olayini ne yaptiniz.? Biz geceleri bezleyip gunduzleri lazimliga karar verdik noktayi koyduk
Çikolata yedim.Kız sen ne yedin bugün
Çok güzel yerde nokta koymuşsunuz bizde geceleri bezle uyuyoruz biz derken kızımgündüz lazımlık, geceyi kalkıo uyandırmamm gerek ama uyanmıyor bu kız anası gibi uykusu derin
He gördüm banada atmıyor deseydin yaaAy sorma sabahtan beri çenem acildiablam da bana komik atmıyor pika diyor
Aşk olsun bi davet bi ikram yokÇikolata yedim.Hem de Nestle sütlü.
Ben varımmmSanirim grupta baska bir masal da var
Woowww iyimis ben daha tatlıyı yemedim kocamı bekledim sonra bensiz yedin diye küsüyorÇikolata yedim.Hem de Nestle sütlü.
Yok fikrim değişdi yarın bildirirrim Elife.Adım atmican yani bu hafta
Benim işim sizi her alanda motive etmekHe gördüm banada atmıyor deseydin yaakız okurken moralim bozuktu keyfim yerine geıdi
Himmmm pekalaYok fikrim değişdi yarın bildirirrim Elife.
Yok tavukla bulgurla olacak şey değil buTavuk bulgur pilavı barbunyayarınki tartidan umutlu değilim