- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Hep sen konuşmuşun şarjım dayanmadı artık geçmişe . Yarım bıraktım.Ay geliyor geliyor
Canım pansiyonda nobetteydim mecbur bu menüyü yedim. İnşallah etkilemez çok yemedim zatenAfiyet olsun canimfasulye turşu yarına fazla çıkarmaz İnş kardeşim pilav istedi diye bende 2 kasik yedim ama inş fazla etkilemez
Afiyet olsun canimm
Kiz bebe kacta uyaniyor pekiHadi bakalım iyi geceler o zaman ben bebe uyutuyorum daha
Bende bilmiyore ,Niyekine
Ay sorma sabahtan beri çenem acildiHep sen konuşmuşun şarjım dayanmadı artık geçmişe . Yarım bıraktım.
1 yaşında canım gece sürekli emmek için uyanıyor sabah bazen 7 de ayakta oluyorKiz bebe kacta uyaniyor peki
Kimseye gülmedim pek. Çabuk çabuk okudum. Bide aklım başka yerdeydi ne okuduğuma bilmedim açıkcası kafam dağılsın diye geldimm,Pikaçu bana gülmüyor ilginc
Adım atmican yani bu haftaBende bilmiyore ,
Allah yardimcimiz olsun, esim diyor ki tüm cocuklar mi böyle sadece bizimkiler mi1 yaşında canım gece sürekli emmek için uyanıyor sabah bazen 7 de ayakta oluyor
Bu açıkçası oluyor galibaKimseye gülmedim pek. Çabuk çabuk okudum. Bide aklım başka yerdeydi ne okuduğuma bilmedim açıkcası kafam dağılsın diye geldimm,
Seninkiler nasıl canım benimki hepsi hiperaktivAllah yardimcimiz olsun, esim diyor ki tüm cocuklar mi böyle sadece bizimkiler mi
Kizima bir haftadir cis ögretmeye calisiyoruz, geceleri bir agzimiza yapmadigi kaldiAllah yardimcimiz olsun, esim diyor ki tüm cocuklar mi böyle sadece bizimkiler mi
Kalkarim yaa zaten 12 de uyuyorum hepKaptan,uyu kız sabaha kalkamican
Biz de ayni soguk sicak demeden disari cikarmaya calisiyoruz, cikamazsak trampolinde ziplatiyorumSeninkiler nasıl canım benimki hepsi hiperaktivgün sonu çatlamış oluyorum
Çok zor canım ama bezi çıkarınca takmayın diyirlar tekrar insan şaşırıyor Allah çabucak öğretmeyi nasip etsin bol sabır inşallahKizima bir haftadir cis ögretmeye calisiyoruz, geceleri bir agzimiza yapmadigi kaldiyatak yorgan ustumuz cis hep cise oturtunca da sinirlenip kiziyor bagiriyor hanimefendi
Amin hepimize .Çok zor canım ama bezi çıkarınca takmayın diyirlar tekrar insan şaşırıyor Allah çabucak öğretmeyi nasip etsin bol sabır inşallah
Kalkarim yaa zaten 12 de uyuyorum hep
Bok yoluna gitti niyazi
Hangi konularBugün aktifim diyorsun ama konular çöktü bugün