- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet @Li_zigi sayesinde öğrendim. Bu şerefsiz. Sevgilisi var bunun.Ay valla bende izlemiyoorum bunlar anlatıyor ya
Tamam canım ekliyorumKatilmayacagim diye gecen hafta cekindigimden demistim, bundan sonra hep varim Allahin izni ile.
Kabagimi bilem yedim bugun.
Ay bende bunlar sayesinde kimin eli kimin cebinde caktimEvet @Li_zigi sayesinde öğrendim. Bu şerefsiz. Sevgilisi var bunun.
Yillar oldu dizi izlemeyeli, en 5 kardesleri izlemistimEvet @Li_zigi sayesinde öğrendim. Bu şerefsiz. Sevgilisi var bunun.
Kabak yediysen direk listedesin rahat ol.Katilmayacagim diye gecen hafta cekindigimden demistim, bundan sonra hep varim Allahin izni ile.
Kabagimi bilem yedim bugun.
Dikkat ettiyseniz bugün sövmüyorum çünkü izlemedim dahaEvet @Li_zigi sayesinde öğrendim. Bu şerefsiz. Sevgilisi var bunun.
Ay önceden her diziye bakardım 2 senedir izlemiyorum.Yillar oldu dizi izlemeyeli, en 5 kardesleri izlemistim
Ne diyorsun 2kgluk dambil bile aldim, bugunku adimim 7.00ler de 10.000 tamamlamaya calisacagim.Kabak yediysen direk listedesin rahat ol.
Iyi geceler canim ❤İyi geceler kızlar
Kabak bizim gibi popüler ne de olsaKabak yediysen direk listedesin rahat ol.
Uyumadan once ne izlersem beynim onunla mesgul oluyor onu farkettim ve dinlenemiyorum. O yuzden dizi izlemiyorum. Cok nadir film ,harici kitap ve dersAy önceden her diziye bakardım 2 senedir izlemiyorum.
Kaptan bugün benim gbi formundasinGidemedim yine
İyi geceler canımIyi geceler kizlar ❤❤
Var bir tane daha masal nickini hatırlayamadım çıksın ortayaYoooo senden iyi masalmı olur
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesinbir arkadaş vefat etti canım.
İptal etBenim sagim solum belli olmaz sabah iptal ederim
İyi geceler tekrardan o zaman kaptanımTekrardan iyi geceler bu defa gittim
❤❤❤
Zipzip- kaptanim
Ben türk dizileri izlemiyorum yaUyumadan once ne izlersem beynim onunla mesgul oluyor onu farkettim ve dinlenemiyorum. O yuzden dizi izlemiyorum. Cok nadir film ,harici kitap ve ders