- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Yarin ola hayrola canimZaten ben de ordan gorup geldim,sagolsunZipzip- etiketlemese belki gelmeye yuzum olmayacakti
Kilo vermek icin kirk takla atiyorum,almak icin bir bardak su icmem,biraz hava solumam yeterli oluyorbakalim yarin yuzlesecegim gercekle
Ben yazarken sende boş durmayacaksin herhalde150 mesaj farkı 1 günde kaparsin sen.
İyi geceler kaptanımIyi geceler canim ❤
Cok haklı ama gözü olanın gözü götüme diyorAyyy şunaaa bidaha güleyimmmmmmkarnım ağrıdı
İyi geceler canımHadi ben kaçtım iyi geceleryarın tartı dile gelip neler diyecek bakalım
3 e katlamış beni
Bende harf harf atayım o vakit.Ben yazarken sende boş durmayacaksin herhaldebundqn sonra yazacaklarım cümle cümle değil kelime kelime gondericem
İyi gecelerİyi geceler canım
Azmıs yavvvv
Bu işin sonu iyiye gitmiyorBende harf harf atayım o vakit.
Heee manyak karıCamdaki burda da açık bu canan mıdır nedir 3 kişiyi ayni anda mi idare ediyo bu napiyo
Onun gibi birsey de tam olarak babasiyla arasinda birsey yok :)Camdaki burda da açık bu canan mıdır nedir 3 kişiyi ayni anda mi idare ediyo bu napiyo
Cana onun adı. Hep cana yazıyor kızlar.Camdaki burda da açık bu canan mıdır nedir 3 kişiyi ayni anda mi idare ediyo bu napiyo
Bundan sonra subat tatiline kadar bir yere gitmek yok,insallah tabi bir aksilik olmasindaSanslisin etiket listemi guncellemedim
Ne gülüyonuz Cana değil mi ?Cana onun adı. Hep cana yazıyor kızlar.