- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Aynen canimBen de varım seçenekler çoğalınca kaytaranlar oluyor sanırım
Nede varsin masterfite mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canimBen de varım seçenekler çoğalınca kaytaranlar oluyor sanırım
Gorur oVer bakem flu ver ama kem gözlü şam görmesin
saol tatlım.Başınız sagolsun.Allah rahmet eylesin.
Kız sarida bırakacaktın bu işi zirvede bırakmak lazimNeyse yarin cuma gelen cok olur
Aynen ben ilk orjinal versiyonuyla devam edeyimAynen canim
Nede varsin masterfite mi
Başın sağolsun canım rabbim sabır versinbir arkadaş vefat etti canım.
tamamAynen canim giriyosan 8bin adim
Başın sağolsun canım rabbim sabır versin
Ahahaha orasini bilemiyorum ama gozume ilisti masal nickli biri daha dahil olmus.Bu arada beni neden andiniz kayboldu gruptan cikaralim mi falan mi dedinizYoooo senden iyi masalmı olur
Bugun profillere gidemedim@Li_zigi burasi bitti profillere giristi
Benim sagim solum belli olmaz sabah iptal ederimKız sarida bırakacaktın bu işi zirvede bırakmak lazim
Kaptan etiket yapmistidaAhahaha orasini bilemiyorum ama gozume ilisti masal nickli biri daha dahil olmus.Bu arada beni neden andiniz kayboldu gruptan cikaralim mi falan mi dediniz
Ahahaha orasini bilemiyorum ama gozume ilisti masal nickli biri daha dahil olmus.Bu arada beni neden andiniz kayboldu gruptan cikaralim mi falan mi dediniz
E Elif_Eylul abla bak üstümüzde kem gözler var bir ugursuzluk seziyorum yok mu elemterefiş kem gözlere şişGorur o
Kimse görmeden baş iptaleBenim sagim solum belli olmaz sabah iptal ederim
Kaptanım mesaide.Benim sagim solum belli olmaz sabah iptal ederim
E Elif_Eylul abla bak üstümüzde kem gözler var bir ugursuzluk seziyorum yok mu elemterefiş kem gözlere şiş
E Elif_Eylul abla bak üstümüzde kem gözler var bir ugursuzluk seziyorum yok mu elemterefiş kem gözlere şiş
Yarin 47 dakika erken cikarimKaptanım mesaide.